Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

RCMP efterforsker Trudeau hadforbrydelse. Ring til dette nummer nu!

Slut dig til andre canadiere, der hjælper RCMP med at fremme efterforskningen af kriminelle handlinger. Det er et enkelt telefonopkald. Gør noget nu!

Alle mand på dæk!

Vi har gode nyheder! RCMP har modtaget så mange klager fra borgere over Trudeaus hadefulde tale, at de har oprettet et særligt kontor, der er dedikeret til denne undersøgelse. En strafferetlig efterforskning af Trudeau for hadefuld tale er aktiv, og RCMP tager høfligt imod vores opkald.

Ring til RCMP på 613-993-6884

Dette telefonnummer er dedikeret til den igangværende efterforskning af Justin Trudeaus hadforbrydelser. Giv din stemme til canadiske medborgere, der med rette klager over Trudeaus seneste forbrydelser: hadefuld tale. Da vi ringede, fandt vi RCMP meget høflige, imødekommende og ansvarlige. Loven gælder for alle.

Opdatering af den seneste indkaldelse af forslag

Også tak for den massive respons på vores 8. januar opfordring til at indsende e-mails til justitsministeren i forbindelse med Justin Trudeaus hadefulde tale mod ofre for medicinsk apartheid, som har nægtet at underkaste sig tvangsindsprøjtninger. Mere end ti tusind af dine e-mails blev modtaget af den ædle advokat Suzanne Coles fra Ontario, før hendes e-mailserver lukkede ned under pres fra mængden af e-mails. 

Dine e-mails bliver undersøgt og indekseret. Statsadvokaten vil modtage omfattende materiale. Vi vil holde jer orienteret.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk