Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

FDA Dr. Rubin indrømmer ukendt sikkerhed ved eksperimentelle vacciner

10-26-2021 FDA godkendte injektion af børn 5-11 år. Dr. Rubin indrømmer chokerende nok, at der er tale om eksperimentalitet og ukendt sikkerhed ved "vaccinen", men presser på for at få den godkendt alligevel.

Den 26. oktober 2021 mødtes FDA for at drøfte godkendelsen af Pfizer Covid-injektion til børn. Et af de stemmeberettigede FDA-medlemmer, Dr. Eric Rubin, sagde: "Vi vil aldrig få at vide, hvor sikker denne vaccine er, medmindre vi begynder at give den. Sådan er det bare... Jeg synes, at vi bør stemme for at godkende den." og det gjorde de.

Her er en optagelse på 47 sekunder af FDA's Dr. Rubin, der udtaler dette på mødet. Vi er enige i videokildens musikalske out-take, og vi forstår, hvordan Dr. Rubin og FDA har lavet kriterierne for hans kanal kaldet "Bullshit Man".

På trods af Dr. Rubins indrømmelse endte panelets beslutning med at være enstemmig, med én hverken for eller imod, til fordel for en formel anbefaling af Pfizers Covid-19-vaccine til børn i alderen 5 til 11 år under den nuværende tilladelse til nødanvendelse.

De har ganske vist valgt at eksperimentere med børns liv i massevis. De gjorde det på trods af, at børn har statistiske nul risiko for alvorlig sygdom eller død som følge af covid. FDA kendte ligesom andre allerede til den rekordhøj død og skade forårsaget af disse injektioner. Så vi beskylder dem med rette for at stemme for børneofre.  Enhver, der stadig stoler på regeringen med deres helbred og deres børns liv, har ikke været opmærksom.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk