Viralværdigt mem, videnskab, italiensk undertrykkelse, en ædel dommer og forbrydelser i CPSA

Vi har 5 quickfire-emner at dele i dag

Her er en, der fortjener at blive viralt:

Oprindelige antigeniske synder

Her er en kort artikel af Dr. Trozzi, der forklarer "Original Antigenic Sin"; endnu en grund til, at injektionerne er en meget dårlig idé og bør stoppes nu!

Forhåndsvisning

Her vil vi forklare det fænomen, der kaldes "den antigene arvesynd". Virusser udvikler sig. Det gælder også for coronavirusser. Det er derfor, at vi på det seneste har fået den meget smitsomme, men minimalt farlige Delta-variant. 

En persons immunitet over for en familie af vira er stærkest over for den første version eller "variant" af den, som de møder. Deres immunitet over for de efterfølgende vira i den familie, som de udsættes for, er svagere. Hvis en persons første eksponering for et virus eller et af dets antigener via immunisering er en tidligere version af virussen, er immuniteten over for fremtidige versioner mindre robust og effektiv."

Et budskab fra det italienske folk

Her er en meddelelse fra folk i Italien. De udsættes for overgreb på deres kroppe og krænkelser af deres grundlæggende menneskerettigheder.

Besked fra Italien

Kære ven,

Italien er under diktatur.

Fra den 15. oktober har regeringen påtvunget folk et "grønt pas": hvis du ikke er vaccineret med 2 doser, kan du ikke arbejde, du kan ikke gå på universitetet, ingen biografer, spas, fitnesscentre, teatre, fjerntog og meget mere! Alt dette handler ikke om covid, men om social kontrol!

Vi gør modstand, folk og arbejdere blokerer havnene (Trieste, Genova, Ravenna, Ancona) og demonstrerer i gaderne. Det bliver værre og værre for hver time der går. De eksperimenterer med disse totalitære restriktioner på os, det vil også komme til jeres land, hvis vi ikke stopper dem.

Lad verden vide, hvad den italienske regering gør mod sit eget folk! Vær venlig ikke at lytte til korrupte mainstream medier, vi kan sende dig billeder og videoer med den virkelige situation.

Spred venligst nyheden!
Vi har brug for hjælp!
Er dette den verden, du ønsker at leve i?

Tak

En ædel italiensk dommer

Angelo Giorgianni står for folket og imod det grønne pas. Det er forfriskende!

"I dag kræver det suveræne folk retfærdighed for alle de dødsfald, som de har forårsaget, for afsavn, for vores børn og for vores lidelser." - Angelo Giorgianni

Uetisk adfærd fra College Physicians and Surgeons of Alberta

CPSO er ikke alene om at forfølge etisk velinformerede læger og heller ikke om at være medskyldige i forbrydelser mod menneskeheden. Her er velfortjente anklager mod deres kohorte i Alberta, College of Physicians and Surgeons of Alberta. Flere læger, som ønsker at forblive anonyme på grund af CPSA's tilslørede trusler og advokater, anklager CPSA for dybtgående uetisk adfærd, herunder overtrædelser af Nürnbergkoden, der udgør forbrydelser mod menneskeheden. Her er det detaljerede dokument.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk