Dr. Mark Trozzi

Dr. Botha's chokerende mikroskopiske analyse

Alvorlige skader på blodcellerne hos injektionsofre og mikroskopiske højteknologiske metalgenstande i injektionerne

Introduktion

Dr. Trozzi: Jeg har netop deltaget i et enestående tre-dages onlinetopmøde, The Caribbean Health Summit 2021. Det var meget velbesøgt, og mange af verdens bedste eksperter i Covid holdt fremragende præsentationer. Vi håber, at hele videobiblioteket fra det caribiske sundhedstopmøde snart vil være klar, da der er meget at dele med os.

En af præsentationerne var Dr. Zandre Botha. Hun har undersøgt blodet fra mange mennesker under mikroskop, efter at de er blevet ofre for de tvungne, misinformerede Covid bioteknologiske injektioner, som kriminelt sælges som "Covid-vacciner", hvilket vi ved, at de ikke er.   

Dr. Botha's mikroskopiske resultater er forfærdelige!

For det første observerer hun konsekvent ekstreme skader på de røde blodlegemer hos alle injektionsofre. Hun bemærker, at der er dannelse af stablede rouleaux. Dette vi beskrevet i juni Stacked rouleaux er en ekstrem form for beskadigelse af røde blodlegemer, hvorved de klistrer sammen, ikke længere kan transportere ilt effektivt og tilstopper små blodkar, hvilket bidrager til dødelige blodpropper.

For det andet modtog Dr. Botha en sikker prøve af en af covid-injektionerne. En mikroskopisk undersøgelse af denne viste de uorganiske elektrotekniske elementer i disse biovåbeninjektioner. Vi forstår, at Big Bad Pharmas undskyldning for hemmelige ingredienser i de cocktails, der sprøjtes ind i uskyldige mennesker, er, at deres "produkt indeholder intellektuel ejendom, som de har ret til at beskytte". Husk på den "mystiske ingrediens", som vi ledte efter i Dr. Trozzis omfattende artikel fra juni 2021 med titlen: Covid "vacciner"; Hvor farlige er de?

Dr. Botha's præsentation fra det caribiske topmøde er endnu ikke tilgængelig, men her er andre nylige præsentationer, som hun har givet, og som viser de samme mikroskopiske fund.

Aldrig før set: Blod læge afslører HORRIFIC fund efter undersøgelse af hætteglas

Vi er ved at opdage, at injektionerne er værre, end vi troede

Vi er ved at opdage, at injektionerne er endnu værre, end vi troede, hvilket i forvejen var forfærdeligt. I mellemtiden fortsætter forræderiske politikere som Canadas Trudeau og korrupte ledere af så mange institutioner rundt om i verden med at påtvinge befolkningen disse indsprøjtninger og dæmonisere de mennesker, der nægter at blive injiceret og i stedet bliver ofre for medicinsk apartheid, idet de mister deres job, hjem og mere frihed. Det er overgreb, massemord og højteknologisk kropsinvasion.

Disse elektro-teknologiske, selvmonterende elementer i injektionerne synes at være den kriminelle covid-virksomhedens djævelske hacking af menneskekroppe.

Jeg deler Dr. Botha's lidenskabelige opfordring til folk om at afvise disse injektioner, selv under den medicinske apartheids tyranniske støvler. Vi må især beskytte børnene over for undertrykkende forræderiske politikere som Canadas Trudeau, der netop har forbudt canadiere på 12 år og derover at rejse inden for Canada, flygte fra Canada, tjene penge eller deltage i samfundet, medmindre de underkaster sig injektioner:

https://www.jccf.ca/trudeau-bans-the-unvaccinated-from-leaving-the-country-and-from-earning-a-living/

Støt organisationer, der kæmper imod dette, som f.eks. Justice Center for Constitutional Freedoms i Canada.

Kuren mod Covid er retfærdighed

Kuren mod covid er retfærdighed. Vi må ikke underkaste os, og vi må hjælpe hinanden med at overleve den hårde undertrykkende tid med medicinsk apartheid. Vi beder til, at de mange medskyldige i Covid-forbrydelserne snart vil blive fjernet fra deres embeder og anbragt i fængselsceller i afventning af hurtige retssager for forbrydelser, hvoraf mange, såsom forræderi, kræver dødsstraf. De begår helt klart forbrydelser mod menneskeheden.

Lad os til sidst overveje: Hvad er funktionen af disse mikroskopiske selvsamlende elektrotekniske enheder, som injiceres i massevis i uskyldige mennesker? De er naturligvis meget unaturlige og dårlige for alles sundhed. Men der må være mere i det.

Lad os kort afvige fra det. Husk på marts 2020, da vi alle først blev låst inde i "to uger for at udjævne kurven". Kun "vigtige arbejdstagere" fik lov til at passe deres arbejde. Mærkeligt nok omfattede "vigtige arbejdere" mandskaber, der installerede 5G-tårne med stor hastighed og intensitet i byer over hele verden, herunder Canada. Kunne der være nogen interaktion mellem de elektromagnetiske 5G-signaler og de selvsamlende elektroteknologiske partikler, der sprøjtes ind i de intetanende uskyldige masser?

Overvej disse:

Grafenoxid animeret af EMR fra mobiltelefoner

Selvsamling af grafenoxid

Vi har mere forskning at gøre

Det er klart, at vi har meget mere forskning og arbejde at gøre på dette område. For nu, hvor vi allerede forsøger at hjælpe injektionsofrene mod de mange biologiske giftige virkninger som giftige spikeproteiner, antistofafhængig forstærkning, infertilitet, autoimmune sygdomme og meget mere, er vi også nødt til at overveje den meget sandsynlige forbindelse mellem to aspekter af dette våben- og kontrolsystem, nemlig disse mikroskopiske elektroteknologiske elementer i injektionerne og de giftige 5G-felter, der er under opbygning overalt omkring os. Vi vil udforske og diskutere dette meget mere fremadrettet. At nægte at få injektionen er selvforsvar. At afvæbne 5G-tårnene er også selvforsvar, og det bør ærligt talt være politiets opgave og en grundlæggende rettighed for alle borgere. Vi vil fortsætte med at undersøge og dele ud af det.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk