Dr Mark Trozzi

Dr Christof Plothe | Sockerhemligheter och krympande hjärnor

Livsförändrande insikter för oss alla, särskilt för diabetiker.

Visste du att socker är åtta gånger mer beroendeframkallande än kokain? Att fetma är förenat med en mindre fysisk hjärna och färre hjärnceller? Att konstgjorda sötningsmedel fortfarande stimulerar insulin, orsakar fetma och skadar vår tarmflora? Dagens videoinlägg ger dig djupa och mycket praktiska insikter om socker. Till och med experter kommer att bli förvånade - jag blev det. Här är Dr Plothe's presentation från World Council for Health Assembly den 7 november 2022. Det finns ett enminutersklipp om små hjärnor och hela presentationen som är värd att titta på med ett anteckningsblock.

"Så de tittade på överviktiga personer med ett BMI på 25-30 - de hade 4% mindre hjärnvävnad, fyra miljarder färre hjärnceller och hjärnan såg åtta år äldre ut än hos friska personer. Det är ganska övertygande för mig att titta på vår vikt."

Hela presentationen är väl värd att titta på med ett anteckningsblock.

Christof Plothe, D.O. är osteopat och författare. Han arbetar med integrativ medicin och kombinerar naturmedicin, miljömedicin och holistisk tandvård med konventionell medicin. Han är en älskad medlem av styrkommittén för World Council for Health och sitter även i styrelsen för EbMCsquared.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska