The Trozzi Report Ep 3 | Dr Jackie Stone vetenskapliga juveler

Zimbabwes stora framgång i behandlingen av covid, Ivermectin som räddar liv, remdesivirs misslyckanden och skador samt förklaringen av silverets kraft.

Beskrivning

Dr Jackie Stone MD är en biokemist och veteranläkare inom primärvård med omfattande utbildning och erfarenhet av hantering av infektionssjukdomar, inklusive covid-19. I Zimbabwe har hon haft konsekventa och stora framgångar med att behandla alla varianter av covid 19 med hjälp av minimala resurser.

Många covidpatienter i "rika" länder dör. De nekas enkla och tidiga behandlingar i öppenvården, inklusive ivermektin. Efter att ha försämrats utan behandling intuberas de och förgiftas med Remdesivir. Under tiden har dr Stone i Zimbabwe konsekvent haft nästan 100% framgång med hjälp av enkel behandling i öppenvården. Dr Stones patienter trivs och överlever. Inom ramen för hennes behandlingsstrategier är covid en mild sjukdom som lätt kan behandlas i hemmet.

Hennes behandlingar omfattar joniskt och icke-partikulärt silver. I följande presentation förklarar dr Stone också de biokemiska grunderna för denna gamla säkra substans kraft mot infektionssjukdomar, inklusive covid-19, samt spikproteinförgiftning orsakad av genetiska "vaccin"-injektioner.

Jag har haft möjlighet att närvara vid utmärkta presentationer av Dr Stone i internationella medicinska vetenskapliga kommittéer, inklusive Health and Humanities Committee of the World Council for Health, där hon och jag arbetar tillsammans. Jag är mycket tacksam mot dr Stone. Jag ville att alla skulle få tillgång till denna kunskap. På min begäran tog hon sig extra tid för att göra den här presentationen med mig privat på zoom, så att även ni kan få tillgång till hennes viktiga insikter.

Ta dig tid att ta till dig och dela med dig av Dr Stones kunskap. Dela gärna med dig av detta till kliniker och andra runt om i världen, så att alla kan få en säker och effektiv behandling av alla varianter av covid.

Farliga genetiska experiment och dyra giftiga patenterade läkemedel som Remdesivir är en farsot. Här är en enkel och effektiv behandling för covid.

Låt oss sätta stopp för rädsla, lidande, död och övergrepp. Dessa säkra, effektiva och prisvärda behandlingar är också viktiga för att få slut på den globala "hälsodiktaturen" och för att återinföra de mänskliga rättigheterna i vår värld.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska