Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Better Way Wien denna vecka

WCH Better Way Vienna Media och medicinska konferenser, rally och konsert. Delta personligen eller online.

Ta en titt på de exceptionella VM-evenemang som äger rum den här veckan i Wien, Österrike. Konferensen Better Way Media Conference Plus. Den börjar den 15 september och pågår till och med den 18 september. Den innehåller äkta ärliga medieexperter från hela världen, inklusive Kanada, medicinska, vetenskapliga och juridiska experter, inklusive mig själv och andra ledare för den kavida sanningen, en konsert, ett enormt rally, en presskonferens och mycket mer. Det skulle vara fantastiskt att se er live där, men ni kan också delta gratis virtuellt i något eller några av evenemangen.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska