Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Massmördarna i dinosauriemedia

Jag är inte hyoperbolisk. Att leda människor till slakt är mord.

Är det någon som fortfarande tror på CBC och resten av Trudeaus knähundar i kanadensisk media? Om så är fallet måste de se denna fantastiska 20-minutersintervju från Ljusa Light Nyheter med den erfarne kanadensiske journalisten Rodney Palmer. "Det finns definitivt en agenda. Detta är inte riktig journalistik."

Den mångåriga kanadensiska journalisten Rodney Palmer: Det finns definitivt en kovid agenda.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska