Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Massmördarna i dinosauriemedia

Jag är inte hyoperbolisk. Att leda människor till slakt är mord.

Är det någon som fortfarande tror på CBC och resten av Trudeaus knähundar i kanadensisk media? Om så är fallet måste de se denna fantastiska 20-minutersintervju från Ljusa Light Nyheter med den erfarne kanadensiske journalisten Rodney Palmer. "Det finns definitivt en agenda. Detta är inte riktig journalistik."

Den mångåriga kanadensiska journalisten Rodney Palmer: Det finns definitivt en kovid agenda.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska