Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Shoemaker Vigil i Toronto 25 augusti-3 september

Delta i Toronto Vigil med Dr Shoemaker. Rädda Barnen Stoppa skotten. Från lunch till 18.00 varje dag från den 25 augusti till den 3 september i hörnet av Queen Street och Bay Street.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska