Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Glöm aldrig vad de vill att du ska glömma

En exakt och hårdvinklad minut med Samantha Marika

De som begått de kovida brotten mot mänskligheten tror att vi har ett minne som en guldfisk. De räknar med det. De ljuger upprepade gånger och förnekar de saker som de har sagt och gjort. Här är en intensiv minut från en mycket smart ung kvinna, Samantha Marika. Samantha talar från ett USA-perspektiv, men vi har dessa kovida brottslingar i alla våra länder. De borde ha fått rättvisa, och vi borde ha blivit av med dem och byggt upp en bättre framtid.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska