Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Glöm aldrig vad de vill att du ska glömma

En exakt och hårdvinklad minut med Samantha Marika

De som begått de kovida brotten mot mänskligheten tror att vi har ett minne som en guldfisk. De räknar med det. De ljuger upprepade gånger och förnekar de saker som de har sagt och gjort. Här är en intensiv minut från en mycket smart ung kvinna, Samantha Marika. Samantha talar från ett USA-perspektiv, men vi har dessa kovida brottslingar i alla våra länder. De borde ha fått rättvisa, och vi borde ha blivit av med dem och byggt upp en bättre framtid.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska