Dokumentärfilm om oinformerat samtycke

Den fullständiga filmen The Uninformed Consent är nu gratis för alla att se.

Uninformed Consent är en djupgående granskning av Covid 19-berättelsen, vem som kontrollerar den och hur den används för att injicera en otestad, ny teknik i nästan alla människor på planeten. Denna film utforskar vår senaste förlust av mänskliga rättigheter samtidigt som den väver in den förödande effekten av mandat och den djupt kraftfulla berättelsen om en mans förlust. Hör sanningen från läkare och forskare som inte är rädda för att stå upp mot Pathetic-Big-Pharma och den ondskefulla "elitklass" som tjänar på dessa mandat.

Om filmen Uninformed Consent (oinformerat samtycke)

Regissör Todd Michael Harris - Matador-filmer

Exekutiva producenter:

Ted Kuntz - Ordförande - Vaccine Choice Kanada

Försvar av barnens hälsa

Odessa Orlewicz - Partner - Librti.com

 

"Den här filmen avslöjar att vi har blivit massivt lurade av våra egna regeringar, folkhälsan och mainstream media." - Ted Kuntz - ordförande - Vaccine Choice Canada

"Jag kan inte vänta på att den här filmen ska komma ut. Grov propaganda "kris för de oinjicerade" följt av censur, repressalier och totalitärt brutalt våld mot folket. Jag säger: "Kom igen!" - Dr Peter McCullough - internist och kardiolog - professor i medicin.

"Todd är en briljant filmskapare som på ett unikt sätt kan visa hur familjerna drabbas av de förödande effekterna av mandaten." - Odessa Orlewicz - Partner - Librti.com

"Uninformed Consent" är den mest vetenskapliga och sakliga sanningen som har kommit från Kanada de senaste tre åren. Om du är förälder bör den här filmen stå högst upp på din tittarlista. Det är verkligen en ögonöppnare. Alla måste se den här filmen!" - Amanda Forbes - Children's Health Defense (Försvar för barns hälsa)

"Detta är den mest kraftfulla dokumentären från Covid-eran." - Sherri Strong - Children's Health Defense Canada

Dela denna film med andra. Vår framtid beror på den!

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska