Dr Mark Trozzi

Will Dove, som överlevt cancer i steg 4, intervjuar Dr Rob Verkerk

Hur uppnår vi immunitet och överlever även i en tid av tvångsinjektioner och biologiska vapen?

De påtvingade injektionerna av covid har allvarligt skadade människors immunsystem. Ormhuvudena i biovapenindustrin som gav oss SARS C0V2 och injektionerna är fortfarande på fri fot och driver de flesta av den gamla världens system. Vem vet vad de kommer att lansera mot oss härnäst?

Oavsett om vi är injicerade eller inte har vi alla gott om skäl att söka upplysning om hur vi kan maximera vårt immunförsvar. Den här intervjun är en bra utgångspunkt. Den undersökande journalisten Will Dove är en sällsynthet; han är en stark och vältränad överlevare av cancer i fjärde stadiet. Dr Rob Verkerk PhD är en expert på mänsklig hälsa i världsklass, som jag respekterar djupt.

Diskussionspunkterna omfattar bland annat:

  • Hur möter vi immunförsvaret?
  • Hur kan vi vända på berättelsen?
  • Hur hänger utvecklingen av c-19-varianter och motståndskraft samman?
  • Hur är det med allvarligare sjukdomar (som Marburg) i det störda immunförsvaret?
  • Vad är metabolisk flexibilitet?

Dr Rob Verkerk har djupa vetenskapliga kunskaper och en djup respekt för naturen. Han är grundare av Alliance for Natural Health International. Jag rekommenderar starkt Dr Verkerk och ANH International som en bra källa för hälsorådgivning, baserad på visdom och detaljerad forskning.

Iron Will Dove är grundare av Ett starkt och fritt Kanada. Han är en anmärkningsvärt stark och vältränad överlevare av cancer i fjärde stadiet och en genuin undersökande journalist som vill avslöja sanningar och återföra mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen till Kanada. Ett starkt och fritt Kanada levererar i alla dessa avseenden.

Här är en annan del av det senaste intervjumaterialet från Dr Verkerk med Iron Will. Denna del har titeln Först och främst: "Gör ingen skada" ELLER "Biverkningar är en sidoskada".. Den här diskussionen om injektionerna av covid 19 besvarar frågorna: Vilka är de osynliga signaler som ännu inte har setts? Hur dödar sjukvårdsbranschen sig själv (med brist på PV)? Hur är Afrika kontrollgruppen för världens största experiment? Vad är spikproteinsjukdom och vilka risker för fertiliteten utgörs av c-19-injektionerna?

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska