Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Oinformerat samtycke | Filmpremiär

Kolla in denna fantastiska 3 1/2-minuters filmtrailer

Uninformed Consent är en djupgående granskning av Covid 19-berättelsen, vem som kontrollerar den och hur den används för att injicera en otestad, ny teknik i nästan alla människor på planeten. Denna film utforskar vår senaste förlust av mänskliga rättigheter samtidigt som den väver in den förödande effekten av mandat och den djupt kraftfulla berättelsen om en mans förlust. Hör sanningen från läkare och forskare som inte är rädda för att stå upp mot Pathetic-Big-Pharma och den ondskefulla "elitklass" som tjänar på dessa mandat.

Världsomfattande filmpremiär för Uninformed Consent

Lördag 23 juli 2022 19:00 EDT Följ med oss och Vaccine Choice Canada för det exklusiva världsomspännande premiärevenemanget med filmskaparen Todd Harris, producenterna, läkare och gäster!

Registrera dig för premiärevenemanget och stöd oberoende filmskapare: https://UninformedConsent.Librti.com

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska