Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Immunitet i flocken förklarad på 12 minuter

Concise samproduktion med Strong and Free Canada

Här är en kortfattad video där jag förklarar flockimmunitet och relaterade utmaningar som vi står inför på grund av de påtvingade injektionerna. Tack Ett starkt och fritt Kanada för att ha varit med i denna produktion.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska