Det är en svår kamp, men vi har sanningen.

Wayne Peters och Mark Trozzi; organiserade och kämpar mot tyrannerna.

Det är alltid ett nöje att diskutera strategier med en av mina kanadensiska hjältar, Wayne Peters. Här är ett tvåminuters klipp, liksom hela vårt livestreamade samtal den 9 juli 2022, som besöktes av över tiotusen personer.

1. Ett tvåminutersklipp. Det är en svår kamp, men en fördel vi har är sanningen:

2. Den fullständiga diskussionen:

Tack Wayne Peters

Ta del av och stöd Wayne Peters och hans team i deras arbete på båda följande ställen Vad händer i Kanada? och Etik framför rädsla. Wayne Peters kommer att uppträda live ikväll den 20 juli 2022 klockan 20.00 på Eric Brolling Show på Newsmax TV. Wayne Peters finns också på Dina nyheter.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

1 kommentar

  1. Inbjudan till en video live stream för ett evenemang för dem som injicerats för att ge hopp som en uppföljning till hur de kan hjälpa sina kroppar att bli av med biverkningarna. Vi är en grupp i Swift Current SK som heter Freedom Patriots SASK och har hjälpt till att utbilda och stödja människor i över två år i vårt samhälle. Vi hoppas att dr Trozzi kommer att acceptera vår inbjudan. Välsigna er alla för ert hårda arbete med att få ut sanningen till folket!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska