Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Det är en svår kamp, men vi har sanningen.

Wayne Peters och Mark Trozzi; organiserade och kämpar mot tyrannerna.

Det är alltid ett nöje att diskutera strategier med en av mina kanadensiska hjältar, Wayne Peters. Här är ett tvåminuters klipp, liksom hela vårt livestreamade samtal den 9 juli 2022, som besöktes av över tiotusen personer.

1. Ett tvåminutersklipp. Det är en svår kamp, men en fördel vi har är sanningen:

2. Den fullständiga diskussionen:

Tack Wayne Peters

Ta del av och stöd Wayne Peters och hans team i deras arbete på båda följande ställen Vad händer i Kanada? och Etik framför rädsla. Wayne Peters kommer att uppträda live ikväll den 20 juli 2022 klockan 20.00 på Eric Brolling Show på Newsmax TV. Wayne Peters finns också på Dina nyheter.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska