Talar naturligt | Ocensurerade konversationer - Förhandsgranskning

Vad har vi lärt oss, vart är vi på väg?

Den 30 maj 2022 besökte jag Alliance for Natural HEalths huvudkontor i Chilworth, Surrey, Storbritannien för att delta i ocensurerade samtal med Dr Rob Verkerk PhD , Dr Naseeba Kathrada från Sydafrika, Meleni Aldridge och Rain Trozzi. Var och en av oss hade olika perspektiv på ämnet: Vad har vi lärt oss och vart är vi på väg?  

Han är den fem minuter långa trailern med några viktiga ögonblick från var och en av oss inblandade.

Vi kommer att publicera hela videon av dessa ocensurerade samtal under veckan som kommer.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska