Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Talar naturligt | Ocensurerade konversationer - Förhandsgranskning

Vad har vi lärt oss, vart är vi på väg?

Den 30 maj 2022 besökte jag Alliance for Natural HEalths huvudkontor i Chilworth, Surrey, Storbritannien för att delta i ocensurerade samtal med Dr Rob Verkerk PhD , Dr Naseeba Kathrada från Sydafrika, Meleni Aldridge och Rain Trozzi. Var och en av oss hade olika perspektiv på ämnet: Vad har vi lärt oss och vart är vi på väg?  

Han är den fem minuter långa trailern med några viktiga ögonblick från var och en av oss inblandade.

Vi kommer att publicera hela videon av dessa ocensurerade samtal under veckan som kommer.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska