Två elefanter som de vill att vi ska ignorera | Dr Rob Verkerk PhD

Stora insikter om immunitet, sjukdom och hälsa på mindre än 7 minuter, från Dr Rob Verkerk PhD och ANH International.

Tack Dr Rob Verkerk och teamet på ANH International. Den här korta videon följer sjukdomshistorien från för länge sedan till idag. Den avslöjar bedrägerier som har legat till grund för många farliga moderna metoder och ger ärliga och enkla insikter om hur man uppnår en god hälsa och undviker sjukdomar, allt på mindre än 7 minuter.

Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Grundare, verkställande och vetenskaplig direktör för Alliance for Natural Health

Under mer än tre decennier har Rob Verkerk utvecklat ett intimt förhållande till de snäva trådar som sträcker sig mellan vetenskap och juridik, mellan den akademiska världen och industrin, mellan regeringen och folket - och inte minst - mellan mänsklighetens inre och yttre miljöer. Han har en magister- och doktorsexamen från Imperial College i London, där han också arbetade som postdoktoral forskare i sju år.

År 2002 grundade Verkerk Alliance for Natural Health International (ANH-Intl) och har sedan dess varit dess verkställande och vetenskapliga chef. Han har lett rättsliga åtgärder för att skydda rätten till naturlig hälsa och bedrivit kampanjer mot fluorering av dricksvatten och genetiskt modifierade grödor. Han har också bidragit till att avslöja begränsningarna i den klassiska riskanalys som tillämpas av statliga myndigheter på livsmedel och naturliga hälsoprodukter, och han är en erkänd pionjär i utvecklingen av nya, vetenskapligt rationella metoder för risk- och nyttoanalyser. Han är också vetenskaplig chef för ANH-USA.

Dr Verkerk har skrivit omkring 60 artiklar i vetenskapliga tidskrifter och konferensbidrag och bidrar regelbundet till tidskrifter och andra populära medier. Han är en skicklig och inspirerande talare och kommunikatör i ett brett spektrum av frågor som rör hållbarhet inom hälso- och sjukvård, jordbruk, livsmedelskvalitet och närliggande områden.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska