Dr Mark Trozzi

Världens största försök med Ivermectin visar att profylax med Ivermectin fungerar

Dessutom avslöjas vetenskaplig korruption i tidigare välrenommerade tidskrifter, och betydelsen av metanalyser förklaras.

Coronavirus och ACE2-receptorer

De påtvingade injektionerna av covid-19 eller så kallade "vacciner" är giftiga och dödliga. De förhindrar varken infektion eller överföring av covid-19-varianter.

Samtidigt förebygger det billiga och säkra läkemedlet ivermectin sjukdomar och minskar antalet sjukhusinläggningar och dödsfall.

Dr Lucy Kerr är grundare av Doctors for Life Brazil. Den 4 april 2022 presenterade doktor Kerr den största ivermektinförsöket någonsin i världen: Ivermektinprofylax som används för COVID-19: En stadsövergripande, prospektiv observationsstudie med 223 128 försökspersoner med hjälp av Propensity Score Matching till Världshälsorådets generalförsamling. I denna studie erbjöds säkra profylaktiska doser ivermektin till befolkningen i Itajai, Brasilien, från juli till december 2020. Den profylaktiska dosen ivermektin som användes var endast 0,2 mg per kg under två på varandra följande dagar, som upprepades med femton dagars mellanrum. 159 561 personer ingick i analysen: 113 845 (71,3%) ivermektinanvändare och 45 716 (23,3%) icke-användare. Ivermectinprofylax i sig själv minskade infektionerna med 44%, sjukhusvistelserna med 56% och dödsfallen med 68%.

I den här WCH-videon, som börjar vid 17:20, avslöjar den brasilianska endokrinologen Dr Flavio Cadegiani, grundare, ordförande och medicinsk direktör för Corpometria Institute, den extrema partiskhet och det uppenbara bedrägeri som används av tidigare trovärdiga medicinska tidskrifter. Dr Cadegiani förklarar hur noggranna studier som visar fördelarna med ivermectin och andra återanvända läkemedel för behandling av covid-19 förkastas och undertrycks, medan studier av dålig kvalitet som hävdar att dessa behandlingar är ineffektiva främjas. Detta är ett vetenskapligt bedrägeri som orsakar död och skada.

Varför händer detta? Det "pandemiska" undantagstillståndet, och den politiska agenda som det tjänar, kan inte upprätthållas när en effektiv behandling som ivermektin finns tillgänglig. Att erkänna säkra och effektiva behandlingar för kovider skulle också förhindra "tillstånd för nödsituationer" för de farliga experimentella genetiska injektioner som tvingas på massorna.

Slutligen, vid 35:00, förklarar Dr Tess Lawrie kortfattat vikten av metanalyser för att förhindra förvirring som orsakas av studier med negativa slutsatser trots positiva data.

Dr Kerr och Dr Cadegiani svarar på frågor från och med 40:00.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska