Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Australien | Covid Under Question Inquiry Komplett videosamling

"COVID UNDER QUESTION" är en partiöverskridande utredning, med senator Malcolm Roberts som värd, om den australiska regeringens svar på COVID-19. Den hölls den 23 mars 2022. Här finns det indexerade videobiblioteket med läkare, forskare, experter, ekonomer och andra personer som talade vid evenemanget. Detta inkluderar Dr Tess Lawrie, Dr Peter McCullough, Dr Kat LIndley, Dr Pierre Cory, Dr Robert Brennan och många andra).

Inledning av senator Malcolm Roberts:

Innehållsförteckning

Kostnaden för att ignorera den verkliga vetenskapen

Kostnader för företag och yrkesutövare

Skador orsakade av "vaccin"

Brister hos regleringsorganen (TGA, CDC).

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska