Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

11 april 2022 Dr Trozzi är värd för WCH:s generalförsamling

I dag, den 11 april 2022, är Dr Trozzi värd för Världshälsorådets generalförsamling kl. 14.00 EDT, Torontotid. Vi kommer att få höra djupgående bevis och analyser av de politiska överenskommelser i hemliga rum som pågår runt om i världen och som säljer ut oss alla, undergräver nationell suveränitet och mänskliga rättigheter och skapar en dystopisk auktoritär mardröm som vi måste stoppa. Anmäl dig här

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska