Dr Guetzkow | Lömsk skottlossning är mycket dödligare än man trodde

Israels undersökning av biverkningar efter boosters avslöjar biverkningar som är hundratals och tusentals gånger högre än vad passiva system som VAERS har avslöjat.

66% av offren för booster rapporterar biverkningar

Nya undersökningsresultat från det israeliska hälsoministeriet visar att biverkningar efter boostersprutor är hundratals och tusentals gånger värre än vad vi trodde. Denna undersökning med aktiv rapportering skiljer sig från passiva rapporteringssystem som VAERS, eftersom den eliminerar den allvarliga underrapportering som förekommer i VAERS. Även om VAERS:s uppgifter om dödsfall och skador i samband med covidinjektioner fortsätter att vara chockerande, verkar det som om dessa injektioner är ännu värre än vi trodde, mycket värre!

66% av offren för boosterinjektion rapporterade minst en biverkning, och hälften av dem hade svårt att utföra dagliga aktiviteter.

Dr Josh Guetzkow är en docent vid Hebreiska universitetet i Jerusalem som har analyserat och organiserat de israeliska undersökningsuppgifterna. Här är hans kortfattade 22 minuter långa presentation vid World Council For Healths generalförsamling den 28 februari 2022.

Vi ville ge dig denna viktiga nyhet direkt. Gårdagens video från WCH:s generalförsamling har ännu inte redigerats i sina delar; här är den i sin obearbetade helhet. Dr Guetzkows presentation är dock 22 minuter lång, från 45:02 till 1:07:00, med flera minuter av frågor som följer.

Mer av Dr Guetzkows arbete finns på Substack. https://jackanapes.substack.com/

Tror du att den israeliska hälsoministern visste hur farliga dessa injektioner är?

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska