Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Trudeaus och Freelands vidriga regim har ingen etisk botten

Här är höjdpunkterna i deras onda handlingar på den sista dagen.

Trudeau-regimen får mer diktatorisk makt

Utöver följande åberopande av lagen om nödsituationer  att använda våld mot de fredliga lastbilschaufförerna och medborgarprotesterna; Trudeau-regimen har nu också rätt att använda våld mot de fredliga lastbilschaufförerna och medborgarprotesterna. Förordning om ekonomiska nödåtgärder. 

Denna grova kränkning av den gudagivna rätten till privat egendom innebär att konton och försäkringar fryses för alla som uttrycker en åsikt som strider mot Trudeau-regimens diktat och lögner.

Detta kan bli droppen som får bägaren att rinna över när det gäller att inse vilken bluff det nuvarande finansiella systemet, centralbankerna och fiatvalutorna är.

Här är Trudeaus främsta medbrottsling Chrystia Freeland som meddelar att de planerar att stjäla människors pengar. Ni kanske minns Freeland från Dr David Martins detaljerade undersökning där Freeland hamnar på den globala topplistan över "de människor som dödar mänskligheten"..

Biträdande brottsminister Chrystia Freeland: "Namnen på både personer och enheter, liksom kryptovalutor, har delats av RCMP med finansiella institutioner och konton har frysts och fler konton kommer att frysas."

Den fredliga ledaren Tamara Lich arresterad

Medan superskurken Freeland tillkännager denna korrupta regerings institutionella stöld av tillgångarna hos lagliga människor som gör motstånd eller så mycket som twittrar mot den påtvingade dödliga injektionskampanjen, arresterades en snäll och etisk kvinna, Tamara Lich, som är en ledare i den nuvarande kampen för mänskliga rättigheter i Kanada.

Fredliga lastbilschaufförer håller modigt ut i ledet. Trudeau stänger av parlamentet.

Ni kanske minns den respekterade Tamara Lich när hon höll presskonferensen med vår älskad medförfattare till stadgan om RiKanadas rättigheter och friheter Brian Peckford. De förklarade att de och lastbilschaufförerna skulle hålla stånd trots den allvarliga risken för våld som Trudeau och hans nya ökade diktatoriska befogenheter innebär för dem. Må Gud beskydda dem.

Kom ihåg att varken Trudeau eller hans regim har lyft ett finger för att nå ut till eller föra någon som helst dialog med de många tusen medborgare som reste över hela landet för att delta i denna protest. Han hävdade att han hade "covid exponering", gömde sig, åberopade sedan nödlagen, började arrestera våra oskyldiga hjältar och beslagtog bankkonton och tillgångar hos alla som var kritiska till hans regim.

Vid femtiden i går morse spenderade Trudeau mer av de kanadensiska skattebetalarnas skulder för att bygga ett staket runt vårt parlament. Det borde hålla de irriterande kanadensarna borta från hans byggnad!

Diktator Trudeau beslagtar sina kritikers bankkonton

Den amerikanska kommentatorn Dan Bongino ger följande råd: "Ta ut dina pengar ur kanadensiska banker. Ni lever nu i en diktatur. Dina pengar och din egendom konfiskeras av en diktator och hans diktatoriska lakejer. Det är er skyldighet att göra motstånd"

Här är Ezra Levants sju minuter långa analys av Trudeau-regimens stöld av kritikerens tillgångar:

Ottawa bärgningsföretag väljer frihet

Respekt till Ottawa Towing-företag som alla vägrar att ta emot pengarna och bogsera bort frihetskonvojen:

Ett meddelande från dr Mark Trozzi till våra poliser och militärer

MT: "Liksom många andra goda människor fortsätter jag att arbeta länge, varje dag, på många fronter, för att bidra till att skipa rättvisa och återinföra mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen i vårt land och i världen. Jag är fortfarande chockad varje dag över att detta fortfarande händer. Kom ihåg "två veckor för att plana ut kurvan", för två år sedan!  

Var finns polisens eller militärens väsen i detta land? Varje enskild kanadensare bör absolut vägra att stödja denna psykopatiska diktator. Utan att ta hänsyn till de falska pengarna, som vi nu vet är ett fullständigt bedrägeri, bör varje enskild kanadensare stå upp mot det som sker. Jag uppmanar alla poliser och militärer: försvara folket, tillämpa de högsta lagarna (konstitutionen och stadgan om rättigheter och friheter), sluta arrestera våra hjältar och agera mot de dödliga brottslingarna Trudeau, Freeland och deras medbrottslingar. Jag har gjort mitt jobb som vetenskapsman och läkare, utan hänsyn till pengarna och med uppoffring av allt personligt, för att berätta sanningen om bluffdemonstrationen, PCR-testerna, ansiktsmusslorna, de undertryckta säkra behandlingarna mot covid och de dödliga injektionerna som inte är vacciner. Gör nu din del. Rör dig mot brottslingarna, följ inte deras order. Er ed är att upprätthålla lagen. Börja här.

Rättvisa är botemedlet mot covid."

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska