Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr David Martin. Namn och ansikten på de människor som dödar mänskligheten

"Se deras ansikten... de är bara individer som har förlorat det sociala kontraktet med mänskligheten."

David Martin är en global expert på immateriella rättigheter som övervakar immateriella rättigheter i hela världen. Han hittade mer än 70 komprometterande patent på spåren av CCE.. och har fortsatt sina skarpsinniga och detaljerade undersökningar och sin aktivism.

Dagens inlägg innehåller video och manuskript från Dr Martins presentation från november. Det är särskilt viktigt nu när vi tar nästa steg mot rättvisa och återupprättande av rättsstatsprincipen och mänskliga rättigheter runt om i världen.

Dr Martin lägger fram bevis mot specifika personer som administrerar globala massmord och andra grova brott mot mänskligheten. Hans bevis går långt utöver alla rimliga tvivel.

Det finns en kort lista över Dr Martins 36 främsta skurkar från hela världen. Vissa är uppenbara som Bill Gates och Klaus Schwab, men det finns också överraskningar som Kanadas "vice" premiärminister Christie Freeland som också finns med på denna topplista. Trudeau får ett särskilt omnämnande även för sin utmärkta utpressning av tvångsinjektioner.

Dr Martin har sammanställt namn och ansikten på de viktigaste aktörerna i COVID-kriget på en och samma bild, vilket han menar är viktigt eftersom:

"Vi stärker mörkrets krafter när vi anonymiserar dem, men när vi ser deras ansikten på en skärm inser vi att de bara är individer som har förlorat det sociala kontraktet med mänskligheten."

Dr David Martin på Red Pill Expo, 19 november 2021

Dr David Martin avslöjar varför Trudeau inte kommer att backa

Medan brottsminister Trudeau försöker få mer "nödsituationsbefogenheter" för att förtrycka kanadensarnas lagliga rättigheter att samlas och protestera intervjuade Stew Peters dr Martin. Fakta om Trudeaus brott är tydliga; RCMP och andra polismyndigheter har rätt och ansvar att arrestera Trudeau och hans medbrottslingar. Var snäll och gör det. Om däremot militär eller polis går till angrepp mot lastbilschaufförerna och andra demonstranter kommer de själva att göra sig skyldiga till krigsförbrytelser, det kanadensiska systemet kommer att ha förlorat all legitimitet och folket kommer att lämnas med ansvaret att återupprätta en laglig regering: det vill säga av folket och för folket.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska