Läkare och militärer stöder rörelsen för att befria Kanada

Tack till Nyheter från Bright Light som är mycket upptagna bakom kulisserna för att se till att kanadensare och resten av världen har tillgång till riktiga nyheter från Ottawas frontlinje för "folket mot tyrannerna". Bright Light News är en utmärkt källa till ständiga uppdateringar, dagliga scheman och mycket mer.

På lördagen höll doktorerna Malone, McCullough och Trozzi alla tal vid Ottawa Freedom Rally.

Dr Robert Malone

Dr Malone, den amerikanske uppfinnaren av mRNA-tekniken, höll ett lugnt och mycket informativt tal som omfattade vetenskap, historia, filosofi och frågor om Trudeau-regimens och andra förövares brottslighet mot mänskligheten.

Vaccinerna fungerar inte och är farliga. 15 minuter.

Dr Peter McCullough

Den högt kvalificerade amerikanska läkaren och forskaren Dr Peter McCullough var kortfattad. Han delade med sig av sitt stöd för kanadensarna och vår kamp för frihet. Han konstaterade att lastbilschaufförerna har rätt och att vetenskapen stöder dem. McCullough krävde att alla nödåtgärder skulle upphöra. Han sade att det är dags att ta kontrollen över hälso- och sjukvården ur händerna på politiker och företag och återlämna den till medicinska experter. 90 sekunder

Dr Mark Trozzi

Dr Trozzi från Kanada sammanfattar bevisen för att covid är en bluff och ett dödligt brott mot mänskligheten. Han kräver att premiärminister Trudeau, vice premiärminister Christie Freeland, Ontarios hälsominister Christine Elliot, College of Physicians and Surgeons of Ontario VD Nancy Whitmore och andra arresteras för deras roll i att hindra säker och effektiv behandling av covid-19, vilket leder till onödiga dödsfall och onödigt lidande, samtidigt som de tvingar fram farliga covid-injektioner som orsakar ännu mer död och lidande. Trozzi vänder sig till polisen och militären för att försvara folket, upprätthålla lagen och agera mot de verkliga brottslingarna. 12 minuter.

Major Stephen Chledowski

Även om han inte specifikt ingår i Trucker Freedom Rally-evenemanget tar Stephen Chledowski, 21 år i aktiv tjänst i den kanadensiska armén och statsvetare, ett etiskt ledarskap och uppmanar militär och polis att göra det som är rätt: stå emot Trudeaus fascism, försvara det kanadensiska folket och konstitutionen och vägra att användas som verktyg mot kanadensare av Trudeau och andra medlemmar av det kriminella kovidföretaget. 7 minuter.

Bilder från protesterna i Österrike

Slutligen finns här några fantastiska bilder från samtidiga protester i Kanada och Österrike, som för närvarande är två av de mest förtryckande länderna i världen när det gäller covdi-agendan. Tack Strong and Free Canada för denna video som spelades upp inför tusentals demonstranter i Österrike i lördags. 2 minuter.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska