Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

President Bukele skyddade sitt folk från covid-19

Medan de flesta regeringar runt om i världen tvingade fram farliga injektioner och skadliga mandat tog president Bukele och El Salvadors regering hand om sitt folk.

Sedan lanseringen av covid-19 har hederliga experter, däribland jag själv, förespråkat livsstilsval som optimerar immunförsvarets hälsa. Ett naturligt och friskt immunförsvar är den enda verkliga lösningen på covid. Nyckelfaktorerna för ett hälsosamt immunförsvar är bland annat: rätt kost, motion, vätsketillförsel, solsken, D-vitamin, frisk luft, vila, andlig hälsa och att undvika immunförsvarsundertryckare som alkohol och tobak.

De flesta regeringar har helt försummat att ge sina medborgare verkliga hälsoråd - de har istället infört "låsningar" som blockerat motion, frisk luft, solsken och andlig hälsa, och de har blockerat säkra och effektiva behandlingar som räddar liv, minimerar sjukdomar och stöder utvecklingen av naturligt immunförsvar. De har infört påtvingade experimentella injektioner, som inte stoppar infektion eller överföring av kovider, och som har orsakat fler dödsfall än vad alla andra vacciner har gjort under de senaste trettio åren tillsammans.

Trots detta har de fortfarande den hänsynslösa djärvheten att förfölja de få modiga läkare som insisterar på att berätta sanningen för människor och som inte går med på de kovida brotten.

Det finns dock sällsynta undantag. Vi bör berömma och stödja dessa undantag, eftersom de utgör ett globalt exempel på vad en ledare bör stå för, nämligen sitt folk. Det är världsledare som föregår med gott exempel genom att vidta åtgärder för att faktiskt hjälpa människor.

Njut av denna uppfriskande titt på två fantastiska saker som president Bukele och hans regering har gjort för El Salvador. Vi hyllar dem.

President Bukele's regerings immunitetshälso- och folkbildningsreklam

President Bukeles regering erbjuder gratis säker och effektiv behandling för kovider

World Council for Health (WCH) stöder El Salvadors regering i deras nya reklamkampanj för Covid-19 och uppmanar andra länder att följa deras exempel. https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/01/el-salvadors-ad-campaign/18082/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska