Vad gör du när regeringen säger åt dig att ta livet av dig?

Introduktion

I min hemprovins Ontario, liksom nästan överallt, kränker regeringen och institutionerna mänskliga rättigheter, vandaliserar vår biologi och tvingar fram injektioner som är minst 10 gånger dödligare än covid, samtidigt som säkra och prisvärda behandlingar som minskar lidande och död på grund av covid med minst 85% undertrycks.

Covdi obehandlad har 0,3 %-dödlighet. Omicron är mycket mindre och mycket mild. Med säkra och prisvärda behandlingar som hindras har covid en dödlighet på endast 0,045%.  

De så kallade "vaccinerna" förstör immunsystemen, hjälper viruset att utvecklas, dödar minst 3 % av de injicerade personerna och lemlästar ytterligare 28% under de första tre månaderna efter injektionen, och mycket mer injektionsorsakad död och lidande förväntas följa.    

Ja, regeringen säger till dig att du ska ta livet av dig och hjälpa till att kräva att din granne också gör det.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska