Det är dags att sätta stopp för detta överallt. Här är verktyget.

Lögnerna, låsningarna, tvångsinjektionskampanjerna och andra brott mot de mänskliga rättigheterna har alltid varit olagliga. Nu drar vi gränsen i sanden, det är brådskande och alla behövs.

Här är ett viktigt verktyg som vi alla bör använda så snart som möjligt för att stoppa dödandet.

Läs Världshälsorådet för hälsovårdsförbundets deklaration om att upphöra och avstå. Det fungerar både som ett föreläggande om att upphöra och avstå samt som ett meddelande om straffrättsligt och civilrättsligt ansvar. Det är bara 2 1/2 sidor. Här kan du också se en inledande video av Dr. Tess Lawrie: https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Lägg märke till att det längst ner i förklaringen om upphörande och avstående, på den tredje och sista sidan, finns tre blanketter som ska fyllas i: "Served To", "Date" och "Witness".
Denna deklaration är ett rättfärdigt vapen som var och en av oss kan använda runt om i världen för att stoppa injektionsbrotten nu. Skriv ut kopior av deklarationen och överlämna den till alla personer och partier som på något sätt stöder eller främjar injektioner. Det inkluderar alla personer, organisationer eller regeringar som direkt eller indirekt deltar i tillverkning, distribution, administration eller marknadsföring av experimentella biologiska läkemedel av typen Covid-19. Fyll i namnet på den person, grupp eller institution som du delger detta föreläggande till, datumet du delgav dem och skriv under själv för att vittna om att det har delgivits. Flera vittnen som överlämnar och undertecknar dokumentet är ännu bättre. För gärna register över vem som fick föreläggandet, när och av vem.
Deklarationen om upphörande och avstående kan också skrivas ut och monteras som en affisch på många platser, t.ex. sjukhus, kliniker, hälsovårdskontor, regeringsbyggnader, arbetsplatser, marknadsplatser, skolor, bensinstationer, gatustationer osv.

Dela förklaringen om att upphöra och avstå på alla plattformar och sociala medier.

Vi har alla en viktig roll att spela när det gäller att återupprätta rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna i vår värld. Dela, publicera och sprid Världshälsorådet för hälsovårdsförbundets deklaration om att upphöra och avstå från att agera långt och brett.

Den som får detta dokument kommer att informeras om injektionernas brottsliga karaktär och få order om att upphöra med allt stöd och all inblandning. De kommer att underrättas om de kommande straffrättsliga och civilrättsliga åtalen mot de inblandade, särskilt de som inte upphör omedelbart efter mottagandet av detta meddelande.

Här följer några viktiga utdrag ur detta mycket viktiga dokument:    

  • FÖRKLARING

Världshälsorådet förklarar att det är dags att sätta stopp för denna humanitära kris. Vidare förklarar rådet också att all direkt eller indirekt inblandning i tillverkning, distribution, administration och marknadsföring av dessa injektioner strider mot grundläggande principer i allmän rätt, konstitutionell rätt och naturlig rättvisa, liksom mot Nürnbergkodexen, Helsingforsdeklarationen och andra internationella fördrag.

  • UPPHÖRA OCH AVSTÅ FRÅN ATT GÖRA DET.

Världshälsorådet är etiskt och lagligt förpliktigat att utfärda denna deklaration, där man kräver att regeringar och företag upphör och avstår från direkt eller indirekt deltagande i tillverkning, distribution, administration eller marknadsföring av experimentella Covid-19-injektioner.

Rådet förklarar att varje levande man och kvinna har en moralisk och rättslig skyldighet att vidta omedelbara och beslutsamma åtgärder för att stoppa detta medicinska experiment utan motstycke, som fortsätter att orsaka onödig och omätbar skada.

  • MEDDELANDE OM ANSVAR

Rätten till kroppslig integritet och rätten till informerat samtycke är omistliga och universella mänskliga rättigheter som har trampats sönder av statliga mandat och företags krav. Världshälsorådet förklarar därför att varje person eller organisation som direkt eller indirekt deltar i tillverkning, distribution, administration eller främjande av experimentella biologiska läkemedel av typen Covid-19 kommer att hållas ansvarig för brott mot rättsprinciper som grundar sig på civilrätt, straffrätt, konstitutionell rätt och naturrätt samt internationella fördrag.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska