Dr Mark Trozzi

Tjugonio vetenskapliga studier och policydokument på hög nivå ifrågasätter COVID-19-vaccinmandaten.

Denna debattartikel syftar till att lyfta fram tjugoåtta (28) högkvalitativa forskningsstudier och bevis som motbevisar trovärdigheten hos vaccinationsmandaten. Vaccinmandaten är allvarligt ifrågasatta. Vi hävdar att i sin helhetDessa studier visar sammantaget att vaccinationsföreskrifter för COVID är ologiska, ovetenskapliga, oseriösa och saknar underliggande medicinsk motivering. Vi presenterar dessa studier i ett enkelt tabellformat (tabell 1) med de viktigaste resultaten. Vi uppmanar rättsliga parter och alla som vill ifrågasätta dessa mandat att ta del av dessa studier, så att de finner de centrala vetenskapliga argumenten för varför sådana mandat är absurda och saknar grund. Att dessa mandat till och med kan vara skadliga kommer att göra det mycket lättare för en domare eller ett styrande organ att smälta vetenskapen och fatta ett formellt beslut. Dessa vacciner är enligt min mening alltför osäkra för att vara obligatoriska och är faktiskt inte indicerade utifrån allt vi har lärt oss under de senaste 19 månaderna. Om alls, endast för högriskgrupper, inklusive överviktiga personer och äldre. Inget friskt barn får få dessa vacciner. De medför nästan ingen risk och det finns ingen möjlighet till nytta. Ansvarsskyddet måste tas bort för vaccinutvecklare och alla som är involverade i vaccinerna, inklusive statliga myndigheter.

 

The Mareks sjukdom ("läckande", icke-steriliserande, icke-neutraliserande, ofullständiga vacciner som minskar symtomen men inte stoppar infektionen eller överföringen) och begreppet Ursprunglig antigenisk synd (den inledande förberedelsen av immunsystemet påverkar immunförsvaret mot patogenen eller liknande patogener under hela livet) kan förklara vad vi nu eventuellt står inför med dessa ofullkomliga COVID-vacciner (immunförsvaret flyr, ökad överföring, snabbare överföring och eventuellt fler "hetare" varianter).

 

Tabell 1: Tjugonio (29) vetenskapliga bevis som ifrågasätter COVID-19-vaccinerbjudanden.

 

Undersökningens titel, huvudförfattarens efternamn, publiceringsår

Den dominerande slutsatsen för rättsliga invändningar mot vaccinmandaten

1) Ingen signifikant skillnad i virusbelastning mellan vaccinerade och ovaccinerade, asymtomatiska och symtomatiska grupper vid infektion med SARS-CoV-2 Deltavariant, Acharya, 2021

"Det fanns ingen signifikant skillnad i tröskelvärden för cykler mellan vaccinerade och ovaccinerade, asymtomatiska och symtomatiska grupper som infekterats med SARS-CoV-2 Delta."

2) Vaccinerade och ovaccinerade individer har liknande virusbelastning i samhällen med hög förekomst av SARS-CoV-2 deltavarianten., Riemersma, 2021

 

Spridning av smittsam SARS-CoV-2 trots vaccinering när deltavarianten är vanlig - Wisconsin, juli 2021

"Ingen skillnad i virusbelastning när man jämför ovaccinerade personer med dem som fått "genombrottsinfektioner" orsakade av vaccinet. Dessutom testar individer med vaccingenombrottsinfektioner ofta positivt med virala belastningar som överensstämmer med förmågan att utsöndra smittsamma virus... om vaccinerade individer infekteras med deltavarianten kan de vara källor till överföring av SARS-CoV-2 till andra... data styrker idén om att vaccinerade individer som infekteras med deltavarianten kan ha potential att överföra SARS-CoV-2 till andra."

3) Jämförelse mellan naturlig immunitet mot SARS-CoV-2 och vaccininducerad immunitet: reinfektioner kontra genombrottsinfektioner., Gazit, 2021

"Naturlig immunitet ger ett mer långvarigt och starkare skydd mot infektion, symtomgivande sjukdom och sjukhusvistelse orsakad av Delta-varianten av SARS-CoV-2, jämfört med BNT162b2-vaccinets två doser som framkallade immunitet... SARS-CoV-2-naiva vaccinerade personer hade en 13.06-faldig (95% CI, 8,08 till 21,11) ökad risk för genombrottsinfektion med Delta-varianten jämfört med de som tidigare varit smittade."... para 27-faldigt ökad risk för symtomatisk COVID och 8-faldigt ökad risk för sjukhusvistelse (vaccinerade jämfört med ovaccinerade).

4) Effektivitet av Covid-19-vaccination mot risken för symtomatisk infektion, sjukhusvistelse och dödsfall upp till 9 månader: En svensk kohortstudie av hela befolkningen, Nordström, 2021

 

 

"De rapporterar om sin studie som visar att (kohorten bestod av 842 974 par (N=1 684 958), inklusive individer som vaccinerats med två doser ChAdOx1 nCoV-19, mRNA-1273 eller BNT162b2, och matchade ovaccinerade individer) "vaccinets effektivitet av BNT162b2 mot infektion avtog successivt från 92% (95% CI, 92-93, P<0-001) vid dag 15-30 till 47% (95% CI, 39-55, P<0-001) vid dag 121-180, och från dag 211 och framåt kunde ingen effektivitet påvisas (23%; 95% CI, -2-41, P=0-07)" ...medan vaccinet ger ett tillfälligt skydd mot infektion, sjunker effekten under noll och sedan till negativt effektområde vid ungefär 7 månader, vilket understryker att de vaccinerade är mycket mottagliga för infektion och slutligen blir mycket infekterade (mer än de ovaccinerade).

5) Avtagande skydd av BNT162b2-vaccin mot SARS-CoV-2-infektion i Qatar, Chemaitelly, 2021

"Qatar-studien som visade att vaccinets effektivitet (Pfizer) minskade till nära noll efter fem till sex månader och att det till och med fanns ett omedelbart skydd efter en till två månader var till stor del överdriven... BNT162b2-inducerat skydd mot infektion verkar avta snabbt efter sin topp direkt efter den andra dosen."

6) Överföring av SARS-CoV-2 Deltavariant bland vaccinerad vårdpersonal i Vietnam, Chao, 2021

"De undersökte överföringen av SARS-CoV-2 Delta-varianten bland vaccinerad sjukvårdspersonal i Vietnam, och deras resultat är ytterligare en plundring av COVID-19-injektionslandskapet och kastar det i gungning när det gäller katastrofala resultat. 69 vårdanställda testades positivt för SARS-CoV-2. 62 deltog i den kliniska studien. Forskarna rapporterade att "23 fullständiga genomsekvenser erhölls. De tillhörde alla Delta-varianten och var fylogenetiskt skilda från de samtida sekvenser av Delta-varianten som erhållits från fall av samhällsöverföring, vilket tyder på pågående överföring mellan arbetstagarna. Virusbelastningen hos de fall av genombrottsinfektion med Deltavarianten var 251 gånger högre än hos fall som infekterats med gamla stammar som upptäcktes mellan mars och april 2020".

7) Utbrott av SARS-CoV-2-infektioner, inklusive COVID-19 vaccingenombrottsinfektioner, i samband med stora offentliga sammankomster - Barnstable County, Massachusetts, juli 2021, Brown, 2021

Barnstable, Massachusetts, juli 2021 CDC:s MMWR-studie visade att i 469 fall av COVID-19 fanns det 74% som inträffade hos fullt vaccinerade personer. "De vaccinerade hade i genomsnitt mer virus i näsan än de ovaccinerade som smittades."

8) Ett utbrott orsakat av SARS-CoV-2 Delta-varianten (B.1.617.2) på ett sjukhus för sekundärvård i Finland, maj 2021., Hetemäki, 2021

"Sammanfattningsvis visade detta utbrott att trots fullständig vaccinering och universell maskning av HCW förekom genombrottsinfektioner med Deltavarianten via symtomatiska och asymtomatiska HCW, vilket orsakade nosokomiala infektioner... sekundär överföring förekom från dem med symtomatiska infektioner trots användning av personlig skyddsutrustning (PPE)."

9) Nosokomiskt utbrott orsakat av SARS-CoV-2 Delta-varianten i en högvaccinerad befolkning, Israel, juli 2021., Shitrit, 2021

 

 "PPE och masker var i princip ineffektiva inom sjukvården. Indexfallen var vanligtvis fullt vaccinerade och den mesta (om inte all överföring) tenderade att ske mellan patienter och personal som var maskerade och fullt vaccinerade, vilket understryker den höga överföringen av Deltavarianten bland vaccinerade och maskerade personer ... Detta nosokomiala utbrott exemplifierar den höga överförbarheten av Deltavarianten av SARS-CoV-2 bland dubbelt vaccinerade och maskerade personer."

10) COVID-19-vaccinövervakningsrapport vecka 42, PHE, 2021

 

Rapport # 44: PHE

Informationen på sidan 23 gav upphov till allvarliga farhågor när det rapporterades att "N-antikroppssvaret avtar med tiden och (iii) nya observationer från övervakningsdata från UK Health Security Agency (UKHSA) om att N-antikroppsnivåerna verkar vara lägre hos personer som får infektion efter två vaccineringsdoser". Det finns också en uttalad och mycket oroande trend, nämligen att de "dubbelvaccinerade personerna uppvisar en högre infektion (per 100 000) än de ovaccinerade, särskilt i de äldre åldersgrupperna, t.ex. 30 år och äldre".

11) Avtagande immunhumoralt svar på BNT162b2 Covid-19-vaccin under 6 månader, Levin, 2021

"Sex månader efter mottagandet av den andra dosen av BNT162b2-vaccinet var det humorala svaret avsevärt minskat, särskilt bland män, personer som är 65 år eller äldre och personer med immunosuppression."

12) Ökningen av COVID-19 har inget samband med vaccinationsnivåerna i 68 länder och 2947 län i USA., Subramanian, 2021

"Ökningen av COVID-19 har inget samband med vaccinationsnivåerna i 68 länder och 2947 län i USA."

 

13) Hållbarheten hos immunsvaret på BNT162b2 mRNA-vaccinet, Suthar, 2021

 

"Undersökt hållbarheten hos immunsvaret på BNT162b2 mRNA-vaccinet. De "analyserade antikroppssvar mot den homologa Wu-stammen samt flera varianter av betydelse, inklusive den nya Mu-varianten (B.1.621), och T-cellsvar i en delmängd av dessa frivilliga sex månader (dag 210 efter primärvaccinationen) efter den andra dosen ... "data visar på en avsevärd minskning av antikroppssvar och T-cellsimmunitet mot SARS-CoV-2 och dess varianter sex månader efter den andra immuniseringen med BNT162b2-vaccinet".

14) Infektionsförstärkande antikroppar mot SARS-CoV-2 känner igen både den ursprungliga Wuhan/D614G-stammen och Deltavarianter. En potentiell risk vid massvaccinering? Yahi, 2021

"Rapporterade att "när det gäller Delta-varianten har neutraliserande antikroppar en minskad affinitet för spikproteinet, medan underlättande antikroppar uppvisar en slående ökad affinitet. ADE kan således vara ett problem för personer som får vacciner baserade på den ursprungliga Wuhan-stammens spike-sekvens (antingen mRNA eller virala vektorer)."

15) Sjukhusvistelse bland COVID-19-infektioner med vaccingenombrott, Juthani, 2021

 

Identifierade 969 patienter som togs in på ett sjukhus inom Yale New Haven Health System med ett bekräftat positivt PCR-test för SARS-CoV-2... "observerade ett högre antal patienter med allvarlig eller kritisk sjukdom hos dem som fick BNT162b2-vaccinet än hos dem som fick mRNA-1273 eller Ad.26.COV2.S".

16) Effekten av SARS-CoV-2-vaccinationen på överföringen av alfa- och deltavarianten., Eyre, 2021

 

"Undersökte effekten av SARS-CoV-2-vaccination på överföringen av alfa- och deltavarianter. De rapporterade att "även om vaccination fortfarande sänker risken för infektion, ifrågasätter liknande virusbelastningar hos vaccinerade och ovaccinerade individer som infekterats med Delta hur mycket vaccination förhindrar vidare överföring ... överföringsminskningar minskade med tiden efter den andra vaccinationen, för Delta som nådde liknande nivåer som ovaccinerade individer efter 12 veckor för ChAdOx1 och minskade avsevärt för BNT162b2". Skyddet från vaccinering av kontakter minskade också under de tre månaderna efter den andra vaccinationen ... vaccination minskar överföringen av Delta, men i mindre utsträckning än Alpha-varianten."

17) SARS-CoV-2-infektion efter vaccination hos vårdpersonal i Kalifornien, Keehner, 2021

 

"Rapporterade om återkomsten av SARS-CoV-2-infektion i ett högt vaccinerat hälsovårdssystem. Vaccinationen med mRNA-vaccin inleddes i mitten av december 2020; i mars hade 76% av personalen vaccinerats fullt ut och i juli hade andelen stigit till 87%. Infektionerna hade minskat dramatiskt i början av februari 2021... "vilket sammanfaller med att Kaliforniens maskmandat upphörde den 15 juni och den snabba dominansen av B.1.617.2 (delta)-varianten som först dök upp i mitten av april och stod för över 95% av UCSDH-isolat i slutet av juli, ökade infektionerna snabbt, inklusive fall bland fullt vaccinerade personer... forskarna rapporterade att den "dramatiska förändringen i vaccineffektivitet från juni till juli troligen beror på både uppkomsten av deltavarianten och avtagande immunitet över tid".

18) Samhällsöverföring och kinetik för virusbelastning av SARS-CoV-2-varianten delta (B.1.617.2) hos vaccinerade och ovaccinerade personer i Storbritannien: en prospektiv, longitudinell kohortstudie., Singanayagam, 2021

"Vi undersökte överföringen och kinetiken för virusbelastning hos vaccinerade och ovaccinerade personer med mild infektion med deltavariant i samhället. De fann att (i 602 kontakter i samhället (identifierade via det brittiska systemet för kontraktsbestämning) till 471 brittiska COVID-19-indexfall som rekryterades till kohortstudien Assessment of Transmission and Contagiousness of COVID-19 in Contacts och bidrog med 8145 prover från de övre luftvägarna från daglig provtagning i upp till 20 dagar) "vaccination minskar risken för infektion med deltavariant och påskyndar virusavvecklingen". Icke desto mindre har fullt vaccinerade individer med genombrottsinfektioner en maximal virusbelastning som liknar ovaccinerade fall och kan effektivt överföra infektion i hushållsmiljöer, inklusive till fullt vaccinerade kontakter."

19) Avtagande immunitet efter BNT162b2-vaccinet i Israel, Goldberg, 2021

"Immuniteten mot deltavarianten av SARS-CoV-2 avtog i alla åldersgrupper några månader efter det att den andra vaccindosen tagits emot."

20) Virala belastningar av Delta-variant SARS-CoV-2-genombrottsinfektioner efter vaccination och booster med BNT162b2, Levine-Tiefenbrun, 2021

Effektiviteten i minskningen av virusbelastningen minskar med tiden efter vaccinationen, "minskar avsevärt 3 månader efter vaccinationen och försvinner effektivt efter cirka 6 månader".

21) Jämförelse av två högeffektiva mRNA-vacciner mot COVID-19 under perioder med alfa- och deltavariantprevalens., Puranik, 2021

"I juli har vaccinets effektivitet mot sjukhusvistelse förblivit hög (mRNA-1273: 81%, 95% CI: 33-96.3%; BNT162b2: 75%, 95% CI: 24-93.9%), men effektiviteten mot infektion var lägre för båda vaccinerna (mRNA-1273: 76%, 95% CI: 58-87%; BNT162b2: 42%, 95% CI: 13-62%), med en mer uttalad minskning för BNT162b2."

22) Testning av levande virusneutralisering hos konvalescenta patienter och personer som vaccinerats mot 19A, 20B, 20I/501Y.V1 och 20H/501Y.V2 isolat av SARS-CoV-2., Saade, 2021

"Bedömning av antikropparnas neutraliseringsförmåga för att förhindra cellinfektion med hjälp av ett neutraliseringstest av levande virus med olika stammar [19A (initial), 20B (B.1.1.241-linje), 20I/501Y.V1 (B.1.1.7-linje) och 20H/501Y.V2 (B.1.1.7-linje)]..351 lineage)] i serumprover som samlats in från olika populationer: två-dos-vaccinerad COVID-19-naiv sjukvårdspersonal (HCWs; Pfizer-BioNTech BNT161b2), HCWs 6 månader efter mild COVID-19 och kritiska COVID-19-patienter ... resultatet av den aktuella studien är den minskade neutraliserande responsen som observerats mot 20H/501Y.V2-varianten hos fullt immuniserade personer med BNT162b2-vaccinet i jämförelse med vildtypen och 20I/501Y.V1-varianten."

23) Signifikant minskad humoral immunitet bland vårdpersonal och vårdhemsboende 6 månader efter COVID-19 BNT162b2 mRNA-vaccination., Canaday, 2021

"Nivåerna av antispik, anti-RBD och neutralisering sjönk mer än 84% under sex månader i alla grupper, oberoende av tidigare SARS-CoV-2-infektion. Sex månader efter vaccinering hade 70% av de infektionsnaiva NH-invånarna neutraliseringstitrar på eller under den nedre gränsen för detektion jämfört med 16% två veckor efter full vaccination. Dessa uppgifter visar på en betydande minskning av antikroppsnivåerna i alla grupper. I synnerhet hade de infektionsnaiva NH-borna lägre initial humoral immunitet omedelbart efter vaccinationen och uppvisade de största minskningarna 6 månader senare."

24) Storskalig studie av minskning av antikroppstiter efter BNT162b2 mRNA-vaccin eller SARS-CoV-2-infektion., Israel, 2021

"Att bestämma kinetiken hos SARS-CoV-2 IgG-antikroppar efter administrering av två doser BNT162b2-vaccin eller SARS-CoV-2-infektion hos ovaccinerade individer... Hos vaccinerade personer minskade antikroppstitrar med upp till 40% varje efterföljande månad, medan de hos konvalescenterna minskade med mindre än 5% per månad. Sex månader efter BNT162b2-vaccinationen hade 16,1% personer antikroppsnivåer under seropositivitetströskeln på <50 AU/mL, medan endast 10,8% av konvalescenta patienter låg under tröskelvärdet <50 AU/mL efter 9 månader efter SARS-CoV-2-infektion."

25) Den longitudinella kinetiken av antikroppar hos COVID-19-patienter som återfått sin sjukdom under 14 månader., Eyran, 2020

"Vi fann en betydligt snabbare nedgång hos naiva vaccinerade personer jämfört med återställda patienter, vilket tyder på att det serologiska minnet efter naturlig infektion är mer robust jämfört med vaccination. Våra data belyser skillnaderna mellan serologiskt minne inducerat av naturlig infektion jämfört med vaccination."

26) Nya fall av COVID-19 och sjukhusinläggningar bland vuxna, efter vaccinationsstatus - New York, 3 maj-25 juli 2021, Rosenberg, 2021

I en studie från delstaten New York, Rosenberg et al. rapporterade att "Under perioden 3 maj-25 juli 2021 var den totala åldersjusterade vaccineffektiviteten mot sjukhusvistelse i New York relativt stabil (89,5%-95,1%). Den totala åldersjusterade vaccineffektiviteten mot infektion för alla vuxna i New York minskade från 91,8% till 75,0%." 

27) Effektiviteten av 2-dosvaccination med mRNA COVID-19-vacciner mot COVID-19-associerade sjukhusinläggningar bland immunsupprimerade vuxna - nio stater, januari-september 2021, Embi, 2021

En mycket färsk studie som publicerats av CDC rapporterade att en majoritet (53%) av de patienter som lagts in på sjukhus med Covid-19-liknande sjukdomar redan var fullt vaccinerade med två doser RNA-sprutor. Tabell 1 visar att bland de 20 101 immunsupprimerade vuxna som sjukhusvårdades med Covid-19 var 10 564 (53%) fullt vaccinerade med Pfizer- eller Moderna-vaccinet (Vaccination definierades som att ha fått exakt 2 doser av ett mRNA-baserat COVID-19-vaccin ≥14 dagar före indexdatumet för sjukhusvistelsen, vilket var datumet för insamling av andningsprov i samband med det senaste positiva eller negativa SARS-CoV-2-testresultatet före sjukhusvistelsen eller sjukhusvistelsen om testet skedde först efter inskrivningen).

28) Överföringspotential hos vaccinerade och ovaccinerade personer som smittats av SARS-CoV-2 Delta-varianten i ett federalt fängelse i juli-augusti 2021., Salvatore, 2021

"Totalt 978 prover tillhandahölls av 95 deltagare, varav 78 (82%) var fullt vaccinerade och 17 (18%) inte fullt vaccinerade....kliniker och folkhälsopraktiker bör betrakta vaccinerade personer som smittas med SARS-CoV-2 som inte mindre smittsamma än ovaccinerade personer."

 

Vad betyder allt detta? Dessa studier (bevismaterialet) visar entydigt att det inte behövs några krav på vaccinering och att de inte har någon vetenskaplig grund. Det är inte så att de är onödiga, det är att de inte har någon grund och är helt absurda med tanke på den rådande nödsituationen. Uppgifterna är robusta och tydliga. Mandat skulle leda till en felaktig uppdelning av samhället, som sliter sönder samhällsstrukturen, och framför allt väcker det allvarliga frågor om regeringarnas politiska beslut när de genomför vaccinationsmandat som inte har något vetenskapligt underlag för att stödja mandaten. Det innebär också ett intrång i fri- och rättigheter och ifrågasätter motiven bakom dessa mandat när vetenskapen visar motsatsen.

 

Vetenskapen visar att dubbelt (och sannolikt tredubbelt) vaccinerade personer löper samma risk att smittas av Deltavarianten (och sannolikt alla andra varianter), om inte större, än ovaccinerade personer. Den visar också att vaccinerade personer bär på tunga (tyngre) viruslaster och löper stor risk att överföra patogen/virus till ovaccinerade. Dessutom löper de vaccinerade (liksom de ovaccinerade) en förhöjd risk att drabbas av allvarliga sjukdomar som kan leda till döden, och de ovaccinerade löper denna förhöjda risk med större sannolikhet på grund av att de vaccinerade överförde smitta till dem från början. Uppgifterna finns tillgängliga enligt ovan, men det behövs ytterligare studier för att klargöra vad bevismaterialet oroväckande nog visar, nämligen att COVID-vaccinerna har misslyckats mot Deltavarianten och att mandat skulle vara grovt kontraproduktivt och straffande utan grund. Varför skulle ni införa straffåtgärder som förändrar en karriär och som innebär att en ovaccinerad sjuksköterska, som troligen redan är immun på grund av naturlig exponering, måste vaccineras?

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska