Dr Trozzi: Förvandling från akutläkare till aktivist på heltid

Lianne Bridges intervju med Dr Trozzi, en läkare som är insider och visselblåsare

Introduktion

I den här intervjun utforskar Lianne Bridges från Designing Transformation den personliga berättelsen och insiderperspektivet på Dr Trozzis förvandling från akutläkare innan han började med kovid, till läkare i första linjen, och utvecklingen till visselblåsare och aktivist på heltid.

Beskrivning av Lianne Bridges

Intervju med Dr. Mark Trozzi - en modig och etisk läkare som blivit aktivist och kanadensisk medicinsk insider.

Mark tog examen från University of Western Ontario och har praktiserat akutmedicin de senaste tjugofem åren och är en erfaren instruktör i kritisk återupplivning. Han har haft jour på flera akutmottagningar sedan pandemins början, inklusive en akutmottagning som är särskilt avsedd för COVID, tills han av moraliska skäl tog sin avskedsansökan i februari 2021.

I min intervju med Mark berättar han om sin resa som läkare under de senaste 18 månaderna av pandemin. Han ger ett insiderperspektiv på hur information förtrycks, hur regeringen och medierna snedvrider uppgifterna och hur vetenskapliga diskussioner och debatter censureras. Han avslöjar vad han har sett på plats och genom diskussioner med kollegor om vad som faktiskt händer på sjukhusen, jämfört med vad som rapporteras i media. Han förklarar varför det är så svårt för läkare och annan vårdpersonal att säga ifrån. Han delar också med sig av sitt perspektiv på naturlig immunitet, terapeutiska behandlingsalternativ, överföring av sjukdomen och mandat. Han ger rekommendationer om hur människor kan engagera sig för att skydda sig själva, sina familjer och samhällen.

Enligt dr Trozzi "var den första vågen av pandemin den absolut lugnaste tiden i min karriär, både på min vanliga akutmottagning och på min akutmottagning som utsetts till COVID-19. Det fanns nästan inga patienter och nästan inget arbete. Jag hade flera långa skift på akutmottagningen utan en enda patient.

Jag uppfattar att sjukhusförvaltningen på alla nivåer inte har haft något annat val än att underkasta sig regeringarnas oändliga uppifrån och ner-utrullning av tvivelaktiga nya regler, protokoll och förfaranden. Mina ärliga samtal med medarbetare om min forskning och mina observationer blev ett problem. En viktig administratör, som jag respekterar mycket, berättade för mig att "mina tankar gjorde andra obekväma och gjorde det svårt att hålla alla motiverade och följsamma" med alla nya protokoll och restriktioner. Jag hade förståelse för den sorgliga situationen och bibehöll min kliniska ställning genom att lova att "bita mig i tungan varje gång jag trodde att jag skulle tala om COVID-19" på sjukhuset. Detta var i slutändan etiskt omöjligt för mig, och i mitten av november började jag avveckla mitt arbete på akutmottagningen och sade upp mig från alla mina akutmottagningar i mitten av februari, för att undvika konflikter mellan mitt sociala, juridiska och etiska ansvar; och de sjukhus som jag är förtjust i."

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska