Dr Mark Trozzi

Självdeklarerat dokument om medicinsk dispens

Regeringar och institutioner har ingen legitim makt att tvinga dig att injicera dig, men du har legitim makt att säga nej. Här är ett självdeklarerat medicinskt undantag.

Introduktion

Många oseriösa och vilseledda organisationer kräver att få se dina "vaccin"-handlingar och hotar att inkräkta på och hindra dina mänskliga rättigheter. En del av dessa brott kommer att fortsätta, med förakt för lagen, tills arresteringar görs och rättsstaten helt och hållet återinförs i våra samhällen. Under tiden finns här ett fullständigt giltigt dokument som du kan fylla i, skriva ut och underteckna. Det är ett giltigt självdeklarerat undantag från de så kallade "vaccinerna". Du har både rätt och goda skäl att förklara din fullständigt lagliga rätt att vägra att få injektioner, samtidigt som du behåller dina mänskliga rättigheter och friheter. Sanningen är att vi lagligt sett inte behöver dokument för att utöva våra rättigheter och för att motstå tvångsinjektioner; men om de ber om ett papper, så har du här ett:

self-declared medical exemption

Vi vill tacka  Promic för att ha sammanställt detta självdeklarerade medicinska undantag.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska