Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Cole: Covid Complete från den senaste tiden

Detta är en mycket aktuell och kortfattad sammanfattning av all vetenskap om kovider.

Dr Cole presenterar vid WCH:s generalförsamling

Den 1 november 2021 presenterade den amerikanska patologen Dr Ryan Cole ett föredrag vid Världshälsorådets generalförsamling. De många medlemmarna från hela världen var entusiastiska över kvaliteten på hans presentation. Dr Cole är en av de första forskarna att dela med sig av mikroskopiska och grova patologiresultat från döda offer för covidinjektionerna.

Dr Cole är en fantastisk talare som har en mycket detaljerad kunskap om coronavirusets vetenskap. Hans perspektiv och råd är tydliga och konstruktiva. Denna direktsända presentation var så kraftfull och informativ att andra talare, inklusive styrelseledamöter för Världshälsorådet, förlorade sin talartid och insisterade på att dr Ryan Cole skulle fortsätta så länge som han behövde. It's är fullmatad med korrekt och uppdaterad kunskap om coronavirus. Tack Dr. Cole!

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska