Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Meddelande från Dr Hodkinson, uppdatering från Dr Phillips och ett skratt

Introduktion

Dagens rapport innehåller ett meddelande från den framstående, koncisa och etiska kanadensiska patologen Dr Roger Hodkinson, en uppdatering om Dr Patrick Phillips försvarssökande och förhoppningsvis några skratt för att lätta upp din dag.

Ett meddelande från dr Hodkinson

Först har vi ett meddelande från den uppskattade kanadensiska patologen Dr Roger Hodkinson om den kanadensiska federala regeringens påstående att endast 195 kanadensare har dött till följd av de experimentella biologiska injektionerna av covid-19. Här är den federala regeringens påstående: https://westernstandardonline.com/2021/10/feds-say-195-canadians-dead-after-getting-covid-shots/

"Det här måste vara stelnat skitsnack! Endast 195 dödsfall efter viruset i Kanada? Är det sant? I USA finns det minst 40 000 dödsfall efter viruset (CDC whistle blower med undertecknat affidavit) och förmodligen ~ 100 000 dödsfall på grund av massiv underrapportering. Det skulle innebära ~4 000-10 000 dödsfall efter vaxx i Kanada, om man tillämpar det vanliga 10%-förhållandet. Vilka jävla manipulerande lögnare. "Don't ask - don't tell!!" Hunter Biden kallar det för "plausible deniability"! För att få ett sammanhang - försöket att utveckla ett vaccin mot svininfluensa drogs tillbaka efter "bara" 25 dödsfall."

Som ytterligare stöd för Dr Hodkinsons budskap kan vi erinra oss vår rapport från den 27 september 2021.      https://drtrozzi.org/2021/09/27/canadian-nurse-exposes-the-latest-covid-scam/

En uppdatering om etisk vetenskaplig hjälte Dr. Patrick Phillips

Därefter har vi en uppdatering från Kanadas etiska och vetenskapliga förkämpe, den älskade dr Patrick Phillips MD. Han har attackerats av CPSO för att han följer vetenskap och etik i stället för att underkasta sig den kovida agendan. Den 2 oktober 2021 tillkännagav vi hans GoFundMe-kampanj för att stödja hans juridiska försvar, och ni samlade in mer än $35 000 för att skydda honom inom en vecka. GoFundMe avslöjade dock sin globalistiska hand och stängde ner insamlingen utan att skicka honom ett öre. Alla era donationer returnerades till er (tror vi).

Så vi fria människor är färdiga med GoFundMe och vänder oss till GiveSendGo.com som en ny plattform för insamling av medel. Här är länken till insamlingen för den gode doktor Phillips.

Kan du hjälpa oss med något? (Satir)

Som ett sista bidrag till GoFundMe letar vi efter ett sätt att göra deras namn mycket mer korrekt och passande för deras beteende genom att helt enkelt ändra två bokstäver i deras namn. Har ni några idéer?

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska