"Säker och effektiv" INTE

Dessa injektioner är på intet sätt säkra eller effektiva.

Introduktion

Det kriminella Covid Enterprise och deras hantlangare i regeringen, media, medicinska licensorgan och andra institutioner lurar och tvingar oskyldiga människor att tvingas till experimentella biologiska Covid-19 läkemedel som de kallar "vacciner" och som de påstår är "säkra och effektiva".

Läkare och många sjuksköterskor hör till de många människor som lämnar sin karriär och går in i medicinsk apartheid för att de vägrar att ta vaccinet.

Etiska och välstuderade läkare som Kanadas dr Hoffe, Christian, Malthouse, Payne, Hodkinson, Benoit, Kilian, Tennenbaum, Phillips, Turek, Milburn, Alexander och Trozzi , för att nämna några, som har delat med sig av sin kunskap om covid och dessa injektioner, attackeras av institutionella auktoritärer och deras medbrottslingar i media. 

Dr Rob Verkerk PhD är grundare av Alliance for Natural Health International. ANH (anhinternational.org) är en pålitlig källa till hälsoinformation. Vi rekommenderar starkt ANH som en organisation att återvända till gång på gång för ärlig bästa vetenskapliga hälsoinformation.

Här presenterar Dr Verkerk och ANH data som visar att dessa så kallade "vacciner" inte alls är säkra. Uppgifter från Vaccine Adverse Events Reporting System i USA visar nu att dessa injektioner hittills i år har orsakat fler dödsfall än vad alla vacciner har orsakat tillsammans under trettio år tillsammans. "Vaccinets" effektivitet var 41% i mitten av augusti 2021 och sjunker fortfarande.

Du behöver inte undra vem som talar sanning: läkarna som offrar sitt levebröd och sin karriär för att varna dig utan att ha något personligt att vinna, eller välbetalda skitstövlar som Dr Kieran Moore, Ontarios chefsläkare för hälsovård, som talar om för dig att dessa injektioner är "säkra och effektiva".

Här är ett utdrag ur gårdagens inslag i CTV News om läkare i Ontario som motsätter sig tvångsinjektioner:

"Chief Medical Officer of Health Dr. Kieran Moore har tidigare sagt att COVID-19-vaccin är säkert och mycket effektivt och att medicinska undantag endast bör beviljas för cirka fem personer per 100 000."   https://toronto.ctvnews.ca/mobile/two-ontario-doctors-banned-from-giving-medical-exemptions-to-covid-19-vaccine-1.5627327

Nej, du behöver inte undra, om du tittar på fakta. Här presenteras de vältaligt av Dr Verkerk och ANH International. Det är väl värt att läsa. Även om du har ont om tid kan du bläddra igenom och titta på data och grafer. Det kommer inte att finnas några frågor kvar i ditt sinne.

Hur säkra är vaccin mot kovider?

Författat av Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Grundare, verkställande och vetenskaplig direktör för Alliance for Natural Health

Under mer än tre decennier har Rob Verkerk utvecklat ett intimt förhållande till de snäva trådar som sträcker sig mellan vetenskap och juridik, mellan den akademiska världen och industrin, mellan regeringen och folket - och inte minst - mellan mänsklighetens inre och yttre miljöer. Han har en magister- och doktorsexamen från Imperial College i London, där han också arbetade som postdoktoral forskare i sju år.

År 2002 grundade Verkerk Alliance for Natural Health International (ANH-Intl) och har sedan dess varit dess verkställande och vetenskapliga chef. Han har lett rättsliga åtgärder för att skydda rätten till naturlig hälsa och bedrivit kampanjer mot fluorering av dricksvatten och genetiskt modifierade grödor. Han har också bidragit till att avslöja begränsningarna i den klassiska riskanalys som tillämpas av statliga myndigheter på livsmedel och naturliga hälsoprodukter, och han är en erkänd pionjär i utvecklingen av nya, vetenskapligt rationella metoder för risk- och nyttoanalyser. Han är också vetenskaplig chef för ANH-USA.

Dr Verkerk har skrivit omkring 60 artiklar i vetenskapliga tidskrifter och konferensbidrag och bidrar regelbundet till tidskrifter och andra populära medier. Han är en skicklig och inspirerande talare och kommunikatör i ett brett spektrum av frågor som rör hållbarhet inom hälso- och sjukvård, jordbruk, livsmedelskvalitet och närliggande områden.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska