Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dessa injektioner är...en oändlig vinst, eugenik och kontrollmekanism.

Dr Mark Trozzi intervjuas av The Strong & Free Broadcast

Introduktion

Världshälsoorganisationen är en del av det kriminella Covid-företaget. I den här intervjun diskuterar dr Mark Trozzi World Council for Health, ett opolitiskt alternativ eller till och med en möjlig ersättning för WHO.

"Målet är att göra detta ogjort, och att göra rötterna till detta ogjort så att vi kan få en civiliserad värld, en värld där det finns mänskliga rättigheter och där sanningen är viktig. Och där lagen spelar roll oavsett hur mycket pengar någon har."

Dr Trozzi diskuterar också de utmaningar som väntar och sin övertygelse om att vi i slutändan inte bara kommer att vinna tillbaka våra rättigheter och friheter, utan också bygga en bättre värld.

"Slutmålet är att få slut på korruptionen. Mänskligheten har fått ta emot fruktansvärda slag och övergrepp under de senaste drygt ett och ett halvt åren. Vi måste sätta stopp för detta. Vi behöver nya parallella institutioner som är etiska och ärliga."

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Nosūtot šo veidlapu, jūs piekrītat saņemt mārketinga e-pastus no: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Savu piekrišanu e-pasta vēstuļu saņemšanai jebkurā laikā varat atsaukt, izmantojot saiti SafeUnsubscribe®, kas atrodas katra e-pasta apakšā. E-pasta vēstules apkalpo Constant Contact
sv_SESvenska