Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Etisk och ärlig kanadensisk ER Dr Rochagné Kilian MD

Den etiska kanadensiska läkaren delar med sig av sina erfarenheter och insikter från första linjen

Introduktion

Tack WIll Dove och The Strong and Free Broadcast för denna utmärkta intervju, där dr Kilian delar med sig av sina erfarenheter från akutmottagningen under kovid-eran. När hon ställdes inför den kriminella covidiska agendan talade hon sanning till makten och vägrade att delta i covidernas brott mot mänskligheten eller att underkasta sig den auktoritära tankekontroll som påtvingas läkare som vill underkasta sig. Hennes insikter är djupgående och omfattar hennes observationer i första linjen av den falska pandemin som följdes av de verkliga katastrofer som orsakades av covidinjektionen och dess mörkläggning. 

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Ao enviar este formulário, você está consentindo em receber e-mails de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Você pode revogar seu consentimento para receber e-mails a qualquer momento usando o link SafeUnsubscribe®, encontrado na parte inferior de cada e-mail. Blockquote
sv_SESvenska