Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Trozzis mest underhållande intervju hittills med What's Up Canada?

Den är uppriktig, livlig, hoppfull och rolig.

Introduktion

What's Up Canada är den plattform där Dr Bridle först delade med sig av sina insikter om covidinjektioner till allmänheten. Värden Wayne gjorde ett bra jobb i denna intervju med dr Trozzi. Många raka sanningar har lagts fram. Trots det mörka ämnet finns det några goda skratt och gott om hopp. Njut av det. Vi tror att du kommer att finna den upplysande och underhållande.

Etik framför rädsla

Ethics over fear erbjuder oberoende tillsyn för utsatta kanadensare. De fokuserar på att hålla alla enheter, företag eller personer som kan ha det högsta förtroendet eller inflytandet över hälsan, välbefinnandet och stabiliteten hos det kanadensiska folket etiskt ansvariga. Se deras webbplats för mer information.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska