Skicka inte in. Förena er!

Motstå biovapnet, överleva medicinsk apartheid, jaga rovdjuren.

Ett meddelande från Dr. Trozzi

Kära vänner. Vi måste förena oss. Bara i Kanada finns det omkring åtta miljoner människor, varav omkring fyra miljoner vuxna, som har motsatt sig de påtvingade biovapeninjektionerna. I världen finns det sex miljarder människor som hittills inte har blivit kränkta av nålen.

De globala rovdjuren har infiltrerat många regeringar och institutioner. På många ställen, bland annat i Kanada, använder de dem nu för att införa medicinsk apartheid eller "vaxport" på dem som inte vill underkasta sig.

Vi får inte underkasta oss. Vi måste alltid erkänna våra av Gud givna rättigheter.

Hur ska vi möta denna nya medicinska apartheid?

Å ena sidan: vägra att införa den. Kränk inte andras privatliv och kroppsliga suveränitet genom att kräva att de "visar sina papper" och bevisar att de har gett sig in i injektionsrovdjur som Bill Gates. Även om du på grund av ditt arbete måste ställa dessa invasiva frågor till människor bör du acceptera deras rätt att säga "nej tack, jag vill inte diskutera vilka mediciner eller experimentella injektioner jag har fått".

Å andra sidan: Inse att du inte behöver lämna ut din personliga medicinska information till någon. Om din arbetsgivare, ditt universitet, din restaurang eller ditt gym ber om att få se dina så kallade "vaccinpapper", avböj artigt. Ange att du inte vill diskutera din personliga medicinska historia, inklusive om du tar några experimentella genetiska injektioner eller inte. Fortsätt sedan.

Denne man vägrade att delta i stödet till atmosfären för masspsykosen över Tyskland under andra världskriget. Nästan 100 år senare har hans handlingar fortfarande ett bestående intryck på andra, med lika stor relevans nu som då. Medgivande ger näring åt tyranni. #JUSTSAYNO

Din stadga om rättigheter och friheter

Erkänn din stadga om rättigheter och friheter. på ditt arbete, i din skola eller på någon annan normal plats där du befinner dig. Om någon säger till dig att du inte får röra dig fritt eftersom du inte har visat upp dina injektionshandlingar, ska du inte kämpa emot, men inte acceptera eller lyda dem. Fortsätt med dina sysslor. Utnyttja dina friheter och rättigheter enligt stadgan. Var lugn. Om de blockerar eller knuffar dig, eller till och med låter någon i uniform knuffa eller dra dig, slåss inte emot, utan registrera det. Filma dessa händelser, eller låt en vän filma dem. När det är möjligt, ta upp namn och anteckna datum och klockslag. Gör tydliga uttalanden som "angrip mig inte, sluta angripa mig, ni angriper mig, ni kränker mina rättigheter, sluta kränka mina rättigheter". I det här scenariot kan det mycket väl sluta med att du går därifrån, men du kommer att gå därifrån med bevisen för överfallet och kränkningen av dina rättigheter, som vi kommer att använda senare i rättsprocesserna. 

 

Hur kan vi överleva?

Därefter måste vi överleva. Vi kommer troligen att gå igenom en del magra tider framöver. De manipulativa globala rovdjuren och deras marionetter i regeringen har arbetat hårt för att isolera oss med sina låsningar, påtvingade ansiktsbeklädnader och hatpropaganda mot dem som inte är injicerade; det är den gamla "söndra och härska"-metoden. Så, förena er! Vi måste hjälpa varandra att överleva genom denna apartheid. Det kan innebära att vi måste skala ner, att två eller tre familjer delar på ett hus, att vi delar på mat, transport eller skydd. Vi kommer att behöva bli mycket bra på att komma överens, arbeta tillsammans, leva i större grupper, dela mat, skydd och andra resurser. Vi måste älska varandra.
Många av oss kan snart bli avstängda från sina arbeten för att vi vägrar Gates och Faucis injektioner av biologiska vapen. De som fortfarande kan tjäna pengar på gammaldags vis måste dela på dem. Men vi kan alla arbeta för varandra. De som inte kan tjäna pengar kan stödja dem som tjänar pengar på andra sätt. Bygga, reparera, städa, odla mat och hjälpa eller tjäna varandra på många olika sätt. Vi kanske lever med mindre på vissa sätt, men vi kommer att vara rika på grund av de saker som vi tillhandahåller och gör för varandra. Låt oss återgå till grunderna för en god kultur som att älska varandra och följa den gyllene regeln.

Älska varandra, arbeta för varandra, dra åt svångremmen och lägga så mycket tid och energi som möjligt på att agera mot de globala rovdjuren.

Det är dags att jaga de globala rovdjuren

Ja, vi behöver jaga de globala rovdjurenoch alla deras hantlangare. Vi kan aldrig få en säker och vänlig värld så länge som dessa skurkar fortfarande flyger runt i sina privata jetplan och manipulerar världen. Vi har ett stort uppstädningsarbete framför oss! Alla har en roll att spela i den vakna jätten, som är mänskligheten när den är som bäst.
Vi befinner oss i en kris, i själva verket i ett krig. Vi har alla blivit missbrukade och hjärntvättade. Många har gett efter och tror på hjärntvätten.
Vi som inte har gett efter, eller som har gett efter och sedan vaknat, måste nu bli mycket kreativa och organiserade. Det finns de som är injektionsoffer men som inser det bedrägeri och den kränkning som har skett mot dem. Sådana offer bland oss kan också vara mycket motiverade att jaga förövarna.

Vi måste enas

Vi måste förena ossDe älskar varandra, hjälper varandra att överleva och går samman för att jaga de globala rovdjuren.

Människor och organisationer går samman för att bekämpa dessa rovdjur och återupprätta ett fritt och rättvist samhälle. Så gå samman med likasinnade människor och gå med i likasinnade organisationer. Sådana organisationer hittar du här: https://freedomrising.info/join-the-alliance/

Vi är inte ensamma. I Kanada finns det omkring åtta miljoner kanadensare som har hållit linjen och förkastat de farliga tvångsinjektionerna. Det finns många fler som är offer för injektionerna, som behöver vår hjälp och som också är redo att kämpa för rättvisa och frihet.

Botemedlet mot covid är enighet, överlevnad, rättvisa och kärlek.

-Mark Trozzi, MD

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

1 kommentar

  1. Dear Mark
    I will be brief. All your efforts, and dedication, to telling the truth and exposing the widespread deception,malfeasance, and yes malpractice throughout this nightmare of the “pandemic response” in Canada is NOT lost on those of us who always knew and did not forget our Hippocratic responsibilities! May God truly bless you and your family .I will continue to pray for wisdom ,direction and mercies for you and yours.
    Med vänliga hälsningar,
    One who has been there and now retired ,
    Philip James,MD.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska