Dr Mark Trozzi

Deltavarianten är det senaste skrämselpropagandan som används för att rättfärdiga kampanjerna för kriminell injektion.

Medförfattare: Dr. Paul Alexander, PHD och Dr. Mark Trozzi, MD

Introduktion

Många politiker och talare pratar om deltavarianten av SARS CoV2-viruset. De hävdar att den är mer smittsam och farligare. I den här artikeln tittar vi på uppgifter från Israel och Storbritannien för att avslöja en del sanning om deltavarianten.

Innan vi tittar på dessa uppgifter bör vi komma ihåg att begreppet "fall" missbrukas. Detta handlar inte om fall. Ett riktigt fall kräver att man är sjuk med symtom och kanske behöver behandling. Dessa så kallade covid-"fall" räknas med hjälp av det bristfälliga och korrumperade falska RT-PCT-testet med en cykeltröskel på 45. Media, politiker, stora läkemedelsföretag och andra delar av CCE (Criminal Covid Enterprise) använder termen "fall" för att förvirra er. Det som de kallar "fall" är bara positiva PCR-tester; de är oftast falskt positiva tester. Nästan ingen är sjuk.

De uppgifter som visas i följande diagram och tabeller visar hur icke-dödlig deltavarianten är. Med den ökar antalet "fall", men inte antalet dödsfall. Den är den svagaste av alla andra varianter när det gäller dödlighet. Författarnas åsikt är att vi bör omfamna den, smittas av den på ett ofarligt och naturligt sätt. Under tiden har vi för de mycket sällsynta personer som insjuknar i den effektiva protokoll för tidig behandling som inkluderar ivermectin.

Diagram 1

Diagram 1: Storbritannien PCR-"fall" och dödsfall över tid. Dödsfallen ökar tillsammans med "fallen" i de två senaste "vågorna", men inte nu (juni, juli 2021 "Deltavariantvågen"). Antalet fall ökar, men antalet dödsfall ökar inte. "Deltavågen" är mycket mild; den orsakar mycket lite sjukdom. Det är förmodligen den normala evolutionära egenskapen hos virus att smälta in i biomet och bli godartad; därav det gamla talesättet: "Den kalla årstiden är över".

Diagram 2

Diagram 2. Liknande diagram för Israel, tidigare i kurvan men med liknande mönster, där antalet fall ökar, men antalet dödsfall inte.
Lyckligtvis och för tillfället är denna deltavariant troligen inte en produkt av antikroppsmedierad selektion. AMS är en process genom vilken injektionsoffren blir värdar inom vilka varianter utvecklas och växer. Dessa varianter är särskilt benägna att orsaka sjukdom hos dem och andra injicerade individer. Antibody Mediated Selected-varianterna förväntas växa i injektionsoffren genom små genetiska mutationer som får viruset att ta sig runt de smalt aktiva onaturliga antikropparna i offren. De suboptimala och smalaktiva antikropparna produceras som svar på den genterapi som induceras av spikglykoproteiner. Vi förutspår att dessa varianter särskilt kommer att kunna orsaka sjukdom hos injektionsoffren på grund av deras försvagade immunitet, särskilt när det gäller coronavirus. Vi anser att detta är det verkliga bekymret när det gäller varianter.

Den naturliga immuniteten är bred och fungerar i olika varianter, så de som inte injicerats bör klara sig bra i detta avseende.

Därför får vi inte låta oss luras att skylla på de människor som inte har fått någon injektion. När och om farliga varianter verkar dyka upp förutspår vi att det kommer att vara den försvagade immuniteten mot coronavirus på grund av injektionerna som också framkallar varianterna hos injektionsoffren.

Vi bör inte heller överge injektionsoffren, utan vi forskar snarare om hur man kan behandla de komplexa vågorna och de många olika allvarliga negativa effekterna av dessa injektioner, samt stoppa alla obligatoriska eller påtvingade injektioner och andra kränkningar av de mänskliga rättigheterna omedelbart!

Därefter ser vi i diagram 3 nedan att i Storbritannien, när deltavarianten började växa fram, ökade de gensekvenserade bekräftade "fallen" av deltavarianten (det lila området under kurvan), men sjukhusinläggningarna (den gröna linjen) minskade och förblev låga. Med tanke på att intensivvård och dödsfall i allmänhet ligger 2-3 veckor efter "fallen", sjunker också den svarta linjen för dessa resultat i denna så kallade "deltavåg".

Diagram 3

Diagram 3. Återigen ser vi att deltavarianten sannolikt är en del av den naturliga utvecklingen av ett virus till en godartad närvaro i biomet. Med andra ord, "den kalla årstiden ligger bakom oss nu". Den godartade deltavarianten sprids ofarligt i samhället och kan ge en bred immunitet mot coronavirus till de få som fortfarande behöver det, samtidigt som den orsakar minimal eller ingen sjukdom. Vi måste verkligen "omfamna det". Som dr Hodkinson har uppmuntrat oss: "Gå tillbaka till livet före BC (före covid)".

I tabell 1 nedan visas statistik för olika varianter av covid 19, och dödsfrekvensen för varje variant beräknas för varje fall. Deltavarianten har den överlägset lägsta dödligheten med 0,1%. Nyare uppgifter visar samma modell där deltavariantens dödlighet är mycket lägre. 

Tabell 1

Tabell 1: Deltavarianten är den absolut minst dödliga varianten. Den är ungefär 1/20 av dödligheten hos den ursprungliga alfavarianten av covid 19, som i sin tur hade en dödlighet som faktiskt inte motiverar den traditionella definitionen av en "pandemi".

Diagram 4

Diagram 4: I den "andra vågen" ökar antalet "fall" och antalet dödsfall samtidigt. I den så kallade "tredje vågen" eller "deltavågen" ökar antalet fall, men inte antalet dödsfall. Detta visar återigen att deltavarianten är mycket svag när det gäller sjukdomar; det är ett virus som håller på att avvecklas som sjukdomsorsak; en förkylningssäsong har passerat. Människor bör återgå till sitt normala liv, söka rättvisa och aldrig låta detta missbruk hända igen.


Samtidigt måste vi nu möta en mycket verklig och allvarlig hälsokris: den nya flodvågen av iatrogena sjukdomar och dödsfall bland offren för de olagliga injektionskampanjerna.

 

I det avseendet måste vi vid det här laget inse att CCE är konsekventa lögnare. Vi måste undvika ytterligare ett lager av bedrägeri. Vi måste se den korrekta kedjan av orsak och verkan här och inte låta oss luras. Injektionerna är orsaken till en stor del av de allvarliga sjukdomar som finns här och kommer. Detta omfattar först på kort sikt: spikproteinförgiftning (blodpropp och sjukdomar i alla en lång rad ACE2-receptorbärande organ), för det andra på medellång sikt: uppkomsten av antikroppsberoende förstärkning, och för det tredje på lång sikt: autoimmuna sjukdomar, infertilitet, neurodegenerativa störningar och mycket mer.

 

Slutligen jämförs i tabell 2 nedan förekomsten av positivt delta covid 19 PCR-test i Israel mellan injicerade och icke-injicerade personer.

Tabell 2

Tabell 2: Detta visar att i Israel, i alla åldrar utom i extrema åldrar på åttio år och äldre, är det mer sannolikt att injektionsoffren är "deltavågsfall" än personer som inte har injicerats.

Sammanfattning

Även om vi är oroliga för antikroppsmedierade utvalda varianter som uppstår till följd av injektionerna och som är farliga specifikt för injektionsoffren, är deltavarianten inte det.

Deltavarianten är den mildaste av alla varianter och är endast 5 % lika dödlig som alfavarianten av covid-19, som i sig inte motiverar en traditionell matematisk definition av en "pandemi".

Deltavarianten är ingen anledning att driva in fler offer i injektionskampanjerna. Det är tvärtom.

Varken deltavarianten eller den så kallade "covid-19-pandemin" är "fel" på de välsignade, lyckliga och/eller kloka människor som har lyckats undkomma de farliga tvångsinjektionskampanjerna.

Injektionskampanjerna bör stoppas omedelbart och brottslingarna inom covidföretaget bör åtalas fullt ut.

Källor

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska