Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Den femte doktorn - Avsnitt 1

Avslöjande av Deltabedrägeriet med dr Dubé, Trozzi och Hodkinson

Introduktion

I den här videon på en timme intervjuar Dr Sam Dubé akutläkaren och instruktören i återupplivning Dr Mark Trozzi och den framstående patologen Dr Roger Hodkinson. Ämnet - debunking av den uppenbara felaktiga informationen i den officiella berättelsen om Deltavarianten, och mycket mer.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska