Den femte doktorn - Avsnitt 1

Avslöjande av Deltabedrägeriet med dr Dubé, Trozzi och Hodkinson

Introduktion

I den här videon på en timme intervjuar Dr Sam Dubé akutläkaren och instruktören i återupplivning Dr Mark Trozzi och den framstående patologen Dr Roger Hodkinson. Ämnet - debunking av den uppenbara felaktiga informationen i den officiella berättelsen om Deltavarianten, och mycket mer.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska