Kanadensiska läkare uttalar sig om Take Action Canada

Kanadensiska läkare attackeras för sin sanning, men står ändå upp för våra barn

Introduktion

I den här videon har vi tagit del av de senaste uppdateringarna om hur och varför CPSO (College of Physicians & Surgeons) inleder utredningar om läkare som ifrågasätter regeringens politik kring ämnen som; de skador som orsakas av nedstängningar, frågor om vaccinets säkerhet och effektivitet, maskmandat och skolnedläggningar, samtidigt som de försöker att anta lagstiftning så att de inte behöver utreda de högt profilerade läkare som är ansvariga för skapandet av Covid-politiken.

Du kommer också att få höra om den otroliga skada som vaccinet orsakar barnen och varför dessa läkare och kliniker kommer att fortsätta att tala ut oavsett vad det kostar dem personligen för att skydda våra barns och samhällets hälsa och säkerhet.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska