Kanadensiska läkare uttalar sig om Take Action Canada

Kanadensiska läkare attackeras för sin sanning, men står ändå upp för våra barn

Introduktion

I den här videon har vi tagit del av de senaste uppdateringarna om hur och varför CPSO (College of Physicians & Surgeons) inleder utredningar om läkare som ifrågasätter regeringens politik kring ämnen som; de skador som orsakas av nedstängningar, frågor om vaccinets säkerhet och effektivitet, maskmandat och skolnedläggningar, samtidigt som de försöker att anta lagstiftning så att de inte behöver utreda de högt profilerade läkare som är ansvariga för skapandet av Covid-politiken.

Du kommer också att få höra om den otroliga skada som vaccinet orsakar barnen och varför dessa läkare och kliniker kommer att fortsätta att tala ut oavsett vad det kostar dem personligen för att skydda våra barns och samhällets hälsa och säkerhet.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska