Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Masker orsakar skada

Expert på andningsskydd i arbetet bevisar att maskerna orsakar skada

Video av Chris Schaefer, med en introduktion av Dr. Trozzi

Vi hoppas att du fann videon ovan av Chris Schaefer upplysande. Han visar tydligt hur den nuvarande maskeringen är farlig för människors medvetenhet och hälsa. Varför är det då så dåliga, farliga och ineffektiva metoder som förordas av världens regeringar och företagsorgan?

Länkar för ytterligare due diligence

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska