Masker orsakar skada

Expert på andningsskydd i arbetet bevisar att maskerna orsakar skada

Video av Chris Schaefer, med en introduktion av Dr. Trozzi

Vi hoppas att du fann videon ovan av Chris Schaefer upplysande. Han visar tydligt hur den nuvarande maskeringen är farlig för människors medvetenhet och hälsa. Varför är det då så dåliga, farliga och ineffektiva metoder som förordas av världens regeringar och företagsorgan?

Länkar för ytterligare due diligence

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska