Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Världens myndigheter har lämnat "falsk och vilseledande information" om COVID-19.

Inledning av Sky News Australia:

Världen har sett en hel rad mycket viktiga myndigheter ge "avsiktlig eller oavsiktlig" falsk och vilseledande information sedan början av pandemin av coronaviruset, enligt David Adler, författare på The Spectator.

"I mitten av januari, i början av pandemin, fick vi se det viktigaste internationella organet - Världshälsoorganisationen - återge propagandan från Kina om att det inte fanns någon överföring från människa till människa", sade Adler till Sky News värd Chris Kenny. "Detta är kritiskt, de gjorde det i början och de kan mycket väl ha uppmuntrat vissa länder att fördröja genomförandet av åtgärder som kunde ha begränsat spridningen."

Adler sade att visselblåsare och läkare i Kina har "dragits åt sidan" och "disciplinerats", medan andra helt enkelt har försvunnit. 

"Det här är som i 1984, George Orwell skulle ha rullat sig och sagt: 'Jag varnade dig för det här, nu händer det'", sade han. "Människor har sett många falska löften, mycket falsk information från organisationer som de borde kunna lita på, och det har undergrävt allmänhetens förtroende."

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska