Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Reiner Fullmich: Brott mot mänskligheten och grupptalan

Introduktion

Denna knappt en timmes video av Dr. Reiner Fullmich innehåller detaljer om COVID:s kriminella företag och beskriver hans organisations grupptalan mot de som ligger bakom det stora COVID-bedrägeriet. Detta är en video som inger hopp och ger värdefull information. 

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska