Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

5 hemska fakta om WHO:s Tedros Adhanom

Tedros Adhanom, WHO:s direktör, har en tvivelaktig historia och passar bra ihop med sina medbrottslingar i Criminal Covid Enterprise.

Vem är dr Tedros Adhanom?

I den här videon berättar Keean Bexte från Rebelliska nyheter avslöjar fem föga kända och alarmerande fakta om Dr Tedros, den nuvarande chefen för Världshälsoorganisationen (WHO). Det är bra för oss alla att vara medvetna om Tedros tvivelaktiga historia, eftersom WHO:s politik i stor utsträckning och direkt påverkar länder inom FN.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska