Dr. Mark Trozzi

Waarom C19 injecties zoveel mensen verwonden.

Bijgewerkte en nieuwe inzichten in de cellulaire en biochemische mechanismen waardoor de zogenaamde "covid-19-vaccins" ziekte en dood veroorzaken.

Op het gebied van cellulaire en biochemische processen, is Dr Stephanie Seneff een van de meest indrukwekkende intellecten die ik ben tegengekomen. Zij is een wereldleider in ons begrip van de mechanismen waarmee de genetische covid-injecties hun slachtoffers beschadigen.

Dr. Seneff is Senior Research Scientist bij MIT's Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory in Cambridge, Massachusetts, VS. Ze heeft een BS van MIT in biologie en MS, EE, en PhD graden van MIT in elektrotechniek en computerwetenschappen.

Tijdens Algemene Vergadering #69 op 12 december gaf dr. Stephanie Seneff een onthullende presentatie over de wetenschap achter het feit dat Covid-19 injecties wereldwijd zoveel mensen verwonden.

Het was een eer om deze bijeenkomst te organiseren en Dr. Seneff voor te stellen. Zij verspilde geen tijd met het overbrengen van kennis in een goed georganiseerde, snelle presentatie van 25 minuten; die werd gevolgd door 15 minuten van vragen en antwoorden.

Dr. Seneff geeft uitleg over plotse dood en hart- en vaatziekten; immuunsuppressie en kankerrisico, de rol van moleculaire mimicry in verschillende auto-immuunziekten veroorzaakt door de jabs, omgekeerde transcriptie en het risico van permanente genetische modificatie, alsook een verrassend mechanisme waardoor spike-eiwitten geproduceerd in de milt van geïnjecteerde personen door hun vaguszenuwen naar hun hersenen worden getransporteerd, waar ze verwoestingen aanrichten.

Volledige presentatie: Dr Stephanie Seneff: Waarom C19 injecties wereldwijd zoveel mensen verwonden.

Kort uittreksel

Hier is een 1 1/2 minuut waarin Dr Seneff uitlegt welke rol moleculaire mimicry kan spelen in de plaag van myocarditis en hartziekten na de injecties.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands