Dr. Mark Trozzi

Science for Hire - Volledige film

Dank aan producent Gary Null voor deze uitstekende documentaire. Het onthult de diepgaande corruptie en schurken van de wetenschappelijke, farmaceutische, voedsel en militaire industrie.

Science for Hire neemt ons mee op een reis door de meest kritieke wetenschappelijke kwesties die rechtstreeks van invloed zijn op onze gezondheid en ons welzijn, en werpt een licht op de verborgen geheimen van het wetenschappelijke, farmaceutische en militaire industriële complex. Na een lange geschiedenis van systemische corruptie in medische organisaties en scholen, wetenschappelijke publicaties en federale regelgevende instanties, betreden we een wereld waar pseudo-wetenschap en misinformatie heersen.

Beschrijving

Miljarden dollars worden uitgegeven om de loyaliteit van gekozen functionarissen en de media te manipuleren en te kopen. Zij die zich uitspreken tegen de corruptiecultuur van de moderne wetenschap riskeren de vernietiging van hun carrière. Regeringen werken nauw samen met de farmaceutische ambities om een ongereguleerd mondiaal regime op te zetten, een "Great Reset", dat zal dicteren wat we mogen eten, welke medische ingrepen zijn toegestaan en verboden, en de beloningen en straffen die onze keuzes wettelijk vastleggen.

Science for Hire beschrijft een gebroken systeem en biedt keiharde oplossingen om een oproep te doen om aandacht te schenken aan de realiteit waarmee de mensheid vandaag wordt geconfronteerd. 

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands