Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

5G is slecht; maar geen enkele hoeveelheid bewijs kan een idioot overtuigen

Covid werd begin 2020 gelanceerd. De meesten van ons werden "niet-essentieel" verklaard en in onze huizen opgesloten. 5G-installateurs werden echter "essentieel" geacht. In steden over de hele wereld gluurden mensen door de ramen van hun nieuwe gevangenis en keken toe hoe bemanningen 5G-masten installeerden.

Ik denk niet dat dit toeval was: het 5G-netwerk opdoeken en tegelijk mensen in vreemde, verkeerd voorgestelde injecties duwen. We zullen daar binnenkort nog veel meer over te zeggen hebben.  

Zelfs vóór 5G was EMF-straling al ernstig schadelijk voor onze gezondheid en de natuur. De mobiele telefoon industrie is op zijn zachtst gezegd biologisch roekeloos geweest; ze verdienen nul vertrouwen.

De volgende video is inderdaad hilarisch, maar de wetenschap die erin wordt beschreven is zeer reëel. Mijn favoriete deel is de gepresenteerde strategie voor onze zelfverdediging tegen 5G. Ik hoop dat u wat kunt lachen, en benzine kunt tanken.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands