Dr. Mark Trozzi

Afrika komt in opstand tegen de Covid Creeps

Shabnam Palessa Mohamed legt uit, met inzichten voor ons allemaal

Afrika is het minst geïnfecteerde continent op aarde. Dr VandenBossche denkt dat zij de laatste hoop zijn voor kudde-immuniteit tegen SARS-C0V2 onder mensen. Decennia lang heeft de zielige-big-farma de Afrikanen meer verkracht en op hen geëxperimenteerd dan de meesten van ons; daarom zijn de Afrikanen wijzer en hebben ze minder vertrouwen in Gates, Tedros, de WHO, GAVI en andere covid-creeps.  

Shabnam Palessa Mohamed is mijn dierbare en gerespecteerde vriendin. Wij zijn naaste collega's in de strijd om de roofdieren van de wereld omver te werpen en de mensenrechten en de rechtsstaat te herstellen. Zij is mijn collega stuurcomité member van de Wereldraad voor Gezondheiden voorzitter van de Commissie Recht en Activisme van de WCH, waarin ik zitting heb. Zij is advocaat, bemiddelaar, prijswinnend activist en journalist, oprichter van de African Sovereignty Coalition, CEO van Transformative Health Justice, uitvoerend directeur van Children's Health Defense Afrikaen meer.

Hier in gesprek met Alex Newman van de Nieuwe Amerikaanlegt Shabnam uit dat de Afrikanen wakker worden voor de gevaarlijke agenda's die worden geduwd door Big Pharma en de één-wereld-orde menigte. Afrikanen stonden al sceptisch tegenover regeringen, internationale organisaties en bedrijfskolonialisten, maar de COVID-pandemie heeft dat ontwaken nog versterkt. Toch vechten globalistische instellingen terug en proberen zij de soevereiniteit van Afrikaanse naties te ondermijnen. Mohamed helpt een brede coalitie op het continent te leiden die het kwaad ontmaskert en terugdringt.

Mohamed's inzichten en voorbeeld kunnen ons allen dienen. Zij legt uit dat de huidige oorlog geen oorlog is tussen landen; het is veeleer de meerderheid van ons die wordt aangevallen door en die een zeer klein aantal boosdoeners zoals Gates, Fauci, Tedros, Schwabb en hun volgelingen, die zijn ingebed in regeringen en instellingen over de hele wereld, omver moet werpen en vervolgen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands