Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Afrika komt in opstand tegen de Covid Creeps

Shabnam Palessa Mohamed legt uit, met inzichten voor ons allemaal

Afrika is het minst geïnfecteerde continent op aarde. Dr VandenBossche denkt dat zij de laatste hoop zijn voor kudde-immuniteit tegen SARS-C0V2 onder mensen. Decennia lang heeft de zielige-big-farma de Afrikanen meer verkracht en op hen geëxperimenteerd dan de meesten van ons; daarom zijn de Afrikanen wijzer en hebben ze minder vertrouwen in Gates, Tedros, de WHO, GAVI en andere covid-creeps.  

Shabnam Palessa Mohamed is mijn dierbare en gerespecteerde vriendin. Wij zijn naaste collega's in de strijd om de roofdieren van de wereld omver te werpen en de mensenrechten en de rechtsstaat te herstellen. Zij is mijn collega stuurcomité member van de Wereldraad voor Gezondheiden voorzitter van de Commissie Recht en Activisme van de WCH, waarin ik zitting heb. Zij is advocaat, bemiddelaar, prijswinnend activist en journalist, oprichter van de African Sovereignty Coalition, CEO van Transformative Health Justice, uitvoerend directeur van Children's Health Defense Afrikaen meer.

Hier in gesprek met Alex Newman van de Nieuwe Amerikaanlegt Shabnam uit dat de Afrikanen wakker worden voor de gevaarlijke agenda's die worden geduwd door Big Pharma en de één-wereld-orde menigte. Afrikanen stonden al sceptisch tegenover regeringen, internationale organisaties en bedrijfskolonialisten, maar de COVID-pandemie heeft dat ontwaken nog versterkt. Toch vechten globalistische instellingen terug en proberen zij de soevereiniteit van Afrikaanse naties te ondermijnen. Mohamed helpt een brede coalitie op het continent te leiden die het kwaad ontmaskert en terugdringt.

Mohamed's inzichten en voorbeeld kunnen ons allen dienen. Zij legt uit dat de huidige oorlog geen oorlog is tussen landen; het is veeleer de meerderheid van ons die wordt aangevallen door en die een zeer klein aantal boosdoeners zoals Gates, Fauci, Tedros, Schwabb en hun volgelingen, die zijn ingebed in regeringen en instellingen over de hele wereld, omver moet werpen en vervolgen.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands