Dr. Mark Trozzi

Dr David Martin: Het aanklagen en vernietigen van Pfizer en Moderna

Fraude annuleert de schadeloosstelling, en opent de voedingsrazernij

Gates, Pfizer, Moderna en anderen verschuilen zich achter de garantie van vele regeringen dat zij niet civielrechtelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade die wordt veroorzaakt door hun zogenaamde "vaccins". Zij hebben echter grote misdaden begaan, waaronder fraude. Er is geen vrijwaring van strafrechtelijke aansprakelijkheid. Dr David Martin, expert op het gebied van intellectuele eigendom, legt in 3 minuten uit welke vervolgingen en rechtszaken tegen deze figuren aanhangig zijn gemaakt.

Big Pharma die kinderen vermoord, en een verrassende en verdraaide reden erachter.

Dr. Martin legt uit dat deze injecties meer kinderen zullen doden dan abortus ooit heeft gedaan; en een verdraaide reden waarom Big Pharma aandrong op spoedige goedkeuring om ze in te spuiten.

Volledig interview:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

2 reacties

  1. Bedankt dat u altijd de waarheid vertelt. Ik woon in Ontario Canada en heb medisch geleden onder lockdowns en mandaten en wil mijn regering aanklagen voor de schade die zij mij hebben berokkend, maar ik kan geen advocaat vinden die mij wil helpen. Ik wil ook Abraham Bourla persoonlijk aanklagen omdat hij blind en kreupel is geworden door het gebruik van Zoloft, dat mij werd voorgeschreven voor depressie en PTSD nadat drie mensen die mij het meest dierbaar waren de een na de ander waren overleden en mij verwoest achterlieten, en 8 jaar Zoloft heeft mijn ogen, spieren en zenuwen verwoest en mij kreupel en aan huis gebonden achtergelaten en niemand wil mij helpen. Alstublieft, heeft u suggesties om mij te helpen deze monsters aan te klagen? Dank u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands