Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr David Martin: Het aanklagen en vernietigen van Pfizer en Moderna

Fraude annuleert de schadeloosstelling, en opent de voedingsrazernij

Gates, Pfizer, Moderna en anderen verschuilen zich achter de garantie van vele regeringen dat zij niet civielrechtelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade die wordt veroorzaakt door hun zogenaamde "vaccins". Zij hebben echter grote misdaden begaan, waaronder fraude. Er is geen vrijwaring van strafrechtelijke aansprakelijkheid. Dr David Martin, expert op het gebied van intellectuele eigendom, legt in 3 minuten uit welke vervolgingen en rechtszaken tegen deze figuren aanhangig zijn gemaakt.

Big Pharma die kinderen vermoord, en een verrassende en verdraaide reden erachter.

Dr. Martin legt uit dat deze injecties meer kinderen zullen doden dan abortus ooit heeft gedaan; en een verdraaide reden waarom Big Pharma aandrong op spoedige goedkeuring om ze in te spuiten.

Volledig interview:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands