Dr. Mark Trozzi

Pfizer's zwakke verdediging voor fraude

Ja, we logen, veroorzaakten massale dood en ziekte, maar we hadden medeplichtigen in de regering van de VS, dus het is oké. Niet...

Klokkenluider Brook Jackson onthulde dat de klinische proeven van Pfizer vol zaten met zowel fouten als fraude. Pfizer heeft een motie ingediend om de zaak te verwerpen en beweert dat het niet uitmaakt of zij fraude en valsheid in geschrifte hebben gepleegd, valse certificaten aan de Amerikaanse overheid hebben overgelegd en hebben gelogen over veiligheid en werkzaamheid; omdat de overheid er samen met hen bij betrokken was. Dat is pas lef hebben!

Integendeel, dit betekent dat er zowel bij Pfizer als bij de Amerikaanse overheid aanklachten moeten worden ingediend en arrestaties moeten worden verricht. Laten we bidden dat waarheid en gerechtigheid zegevieren. Hier legt advocaat Robert Barnes uit (2 minuten):

Dank u, BLN en Viva Frei.

Bedankt Helder Licht Nieuws en Viva Frei voor deze reportage. Deel a.u.b. hun werk en steun deze echte Canadese journalisten.

Pfizer insider en klokkenluider Brook Jackson

Ventavia is het bedrijf dat de proeflocaties van Pfizer voor "vaccins" beheerde. Hier bespreekt Pfizer-insider en klokkenluider Brook Jackson, Ventavia en de fraude van Pfizer, het misbruik dat ze kreeg omdat ze een standpunt innam, en haar rechtszaak tegen Pfizer:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands